Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Nice İddaa Tahmini 21.08.2022

21 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Nice karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:00.

Betroad, Clermont galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Nice galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Clermont Harika Geri Dönüşle Kazandı

Fransa Ligue 1’de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Clermont, geçtiğimiz hafta harika bir geri dönüşle ilk galibiyetini aldı. Ev sahibi ilk haftanın en zorlu fikstürüyle karşı karşıya kalırken, yıldızlar topluluğu PSG’ye iç sahada 5-0 kaybetti. Geçtiğimiz hafta Reims karşısında da maça etkisiz başlayan Pascal Gastien’in öğrencileri, devre arasına 2-0 geride girerken, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte harika bir geri dönüşe imza attı ve karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Ev sahibinde 3 puanla moraller yerine gelirken, Clermont galibiyetlerine Nice karşısında devam etmek istiyor.

Nice Kötü Başladı

Fransa Ligue 1’de yeni sezona Lucien Favre önderliğinde merhaba diyen Nice, henüz galibiyetle tanışmayı başaramazken, ilk mağlubiyetini ise UEFA Konferans Ligi’nde aldı. Fransa Ligue 1’de ilk 2 haftayı Toulouse ve Strasbourg karşısında 1-1’lik beraberliklerle kapatan Nice, geçen hafta ise Maccabi Tel Aviv deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Teknik adam hamlesi ve yeni transferlerle güçlenerek yoluna devam etmesi beklenilen Nice, geçen sezonkinden daha kötü bir performans grafiğiyle karşımıza çıktı. Konferans Ligi’nden yorgun dönen Favre’nin öğrencileri, kabusa son vermek istiyor.

Clermont – Nice Maç Bilgileri

Clermont – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Mehdi Zeffane sakat. Nice cephesinde ise Hichem Boudaoui’nin sakatlığı bulunuyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Ouparine Djoco, Claude Billong, Benabent Mendy, Brandon Baiye, Ogier, Seidu, Jim Allevinah, Yohann Magnin, Komnen Andric, Dossou, Johan Gastien.

Nice’in 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Dante, Mattia Viti, Todibo, Lotomba, Rares Ilie, Calvin Stengs, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Kadrosunu güçlendiren, yeni bir teknik adamla sezonu açan Nice, henüz galibiyetle tanışmadı. Nice artık puan kayıplarına dur diyecek ve kadro kalitesini ortaya koyarak ilk galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.83

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Saif-Eddine Khaoui attı, Clermont evinde kazandı. Nice cephesinde kötü gidişat devam ederken, konuk ekip mücadeleyi Mario Lemina’nın kırmızı kartıyla 10 kişi tamamladı.