Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Auxerre İddaa Tahmini 21.08.2022

Fransa Ligue 1 sahnesinde 3. hafta heyecanı yaşanırken, Montpellier evinde Auxerre‘yi konuk edecek. 21 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Hovarda, Montpellier galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.60, Auxerre galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Montpellier Galibiyet İstiyor

Olivier Dall’Oglio ve öğrencilerinde yeni sezon 3 gollük galibiyetle başlarken, geçtiğimiz hafta PSG deplasmanında 5-2’lik hezimetle devam etti. Sahasında konuk ettiği Troyes karşısında maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Montpellier, 3-2’lik galibiyetle sezonu açarken, geçtiğimiz hafta son şampiyon PSG karşısında yetersiz kaldı. Evine 5-2’lik mağlubiyetle dönen Montpellier, yıldızlar topluluğu karşısında attığı 2 golle dikkat çekti. Ev sahibinde golcüler sezona fırtına gibi bir giriş yaparken, savunma hattı ise yeni sezon için yetersiz bir görüntü sergiledi. İç saha galibiyetlerine devam etmek isteyen Montpellier, ligin yeni temsilcisi Auxerre’yi sahasında konuk edecek.

Auxerre 10 Kişiyle Kazanamadı

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Auxerre, sezona puan kayıplarıyla başladı. Jean-Marc Furlan ve öğrencileri ilk hafta deplasmanda Lille’e 4-1’lik skorla kaybederken, geçtiğimiz hafta ise sahasında Angers ile 2-2 berabere kaldı. Angers karşısında ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapatan Auxerre, Sinayoko’nun büyük hatasıyla devre arasına 10 kişi girmek zorunda kaldı. İkinci yarı konuk ekip için tam bir kabusa dönüştü ve mücadele 2-2’lik beraberlikle sona ererken, konuk ekip mağlubiyetten zor kurtuldu. İlk 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başarsa da, Auxerre savunması 6 gole engel olamadı.

Montpellier – Auxerre Maç Bilgileri

Montpellier – Auxerre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mathieu Vernice. Mücadele de la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Stephy Mavididi sakat. Auxerre cephesinde ise Theo Pellenar’ın sakatlığı bulunuyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Dimitry Bertaud, Sakho, Souquet, Cozza, Chortard, Falaye Sacko, Léo Leroy, Wahbi Khazri, Ristic, Makouana, Sepe Elye Wahi.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Jubal Rocha, Van Boto, Alec Georgen, Birma Toure, Hamza Sakhi, Autret, Dugimont Da Costa, Sinayoko.

İddaa Tahmini

Kalesinde 2 haftada tam 7 gole engel olamayan Montpellier ile kalesinde tam 6 gole engel olamayan Auxerre karşı karşıya gelecek. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.61

Hovarda Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.84

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede 2.5 gol barajı aşıldı. Auxerre yeni sezonun ilk galibiyetini 2 golle alırken, Montpellier ise bulduğu tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.