Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Cremonese Bahis Tahmini 22.08.2022

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 22 Ağustos Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma ile Cremonese karşı karşıya gelecek.

intobet, Roma galibiyetine 1.25, beraberliğe 5.95, Cremonese galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.66 oran kazandırıyor.

Roma Galibiyetle Başladı

Jose Mourinho ve öğrencilerinde moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz sezon aradığı başarıyı bulamayan Roma, teselliyi UEFA Konferans Ligi’nde buldu ve UEFA’nın yeni organizasyonunun ilk şampiyonu oldu. Yeni sezon öncesi Paulo Dybala, Zeki Çelik, Nemanja Matić, Mile Svilar ve Georginio Wijnaldum gibi yıldızları renklerine bağlayan Roma, harika kadrosuyla sezona galibiyetle başladı. Konuk olduğu Salernitana deplasmanında Bryan Cristante’nin tek golüyle kazanan ev sahibi, 90 dakika boyunca hem oyunun hem de skorun hakimi olmayı başardı. Dybala ilk maçta golle tanışmasa da, sergilediği futbolla Roma taraftarlarını mutlu etti. Sezonun ilk iç saha maçına çıkacak olan Roma, ligin yeni ekiplerinden Cremonese karşısında galibiyeti hedefliyor.

Cremonese Deplasmanda Kaybetti

Cremonese cephesinde İtalya Serie A Ligi serüveni mağlubiyetle başladı. Ligin yeni temsilcisi transfer döneminde . Charles Pickel, Emanuel Aiwu, Giacomo Quagliata, Frank Tsadjout, Milanse, Johan Vasquez, David Okereke’yi kadrosuna katarak Serie A Ligi’ne hazırlanırken, konuk olduğu Fiorentina deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. Okereke ilk maçında rakip fileleri havalandırmayı başarırken, gol sorunu yaşamayan Cremonese cephesinde savunma hattı oldukça yetersizdi. Yeni sezonun ilk galibiyetini ligin gedikli takımlarından Roma’ya karşı deplasmanda arayacak olan konuk ekip, ilk hafta performansıyla güven vermekten uzak kaldı.

Roma – Cremonese Maç Bilgileri

Roma – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Cremonese takımında ise Gonzalo Escalante’nin kart cezası bulunuyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Marash Kumbulla, Chris Smalling, Roger, Dybala, Nicola Zalewski, Georginio Wijnaldum, Lorenzo Pellegrini, Tammy Abraham.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne galibiyetle başlayan Roma ve ilk hafta attığı 2 gole rağmen mağlup olan ligin yeni temsilcisi Cremoense, gollerine 2. haftada hız kesmeden devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.98

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Chris Smalling oldu ve Roma’ya galibiyeti getirdi. Mourinho ve öğrencileri 2’de 2 yapmayı başarırken, Cremonese’ye gol adına geçit vermedi.