LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Getafe Bahis Tahmini 22.08.2022

İspanya La Liga’da 2. Haftanın kapanış maçı. Girona evinde, Getafe’yi ağırlayacak. Zorlu mücadele saat 23.00’de başlayacak ve karşılaşmayı izlemek için doğru adres S SPORT Plus kanalı olacak.

Girona ve Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 2.75, beraberlik 2.90, Getafe kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Girona Galibiyet Arayacak

Girona, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’nın ilk haftasında Valencia deplasmanına konuk olan Michel’in öğrencileri, sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Maç boyunca Valencia karşısında pozisyon bulmakta zorlandılar. Valencia’nın 10 kişi kalmasını da fırsata çeviremeyen Girona, 1-2 şut denemesinin dışında Valencia kalesine gidemedi desek yeridir. Bu hafta ise Municipal de Montivili’de Getafe’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Girona’da Ibrahima Kebe’nin sakatlığı bulunuyor.

Getafe Vasatı Aşamadı

Getafe, ligin ilk haftasında Alfonso Perez’de konuk ettiği Atletico Madrid karşısında puan alamadı. Sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Quique Flores’in öğrencileri, sezona puansız başladı. Atletico Madrid karşısında 90 dakika boyunca rakip kaleye isabetli şut çekemediler. Kötü bir maç çıkartan Getafe’nin bu kadar kolay kaybetmesini kimse beklemiyordu. Bu hafta ise Girona deplasmanına konuk olacak Getafe, kazanarak moral bulmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Damian Suarez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Girona – Getafe Maç Bilgileri

Girona – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Ibrahima Kebe’nin sakatlığı bulunuyor. Getafe’de Damian Suarez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

İki takımda yeni sezona mağlup olarak başladı. Üstelik rakiplerine karşı gol bulamadılar. Getafe’nin ilk haftadaki hücum aksiyonları çok yetersizdi. Yüksek skorlu bir maç olması zor. En mantıklı tercih 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.28

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona, 3 puanı 3 golle aldı. Getafe’yi 3-1 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.