LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Almeria BahisTahmini 22.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Almeria deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Elche ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Elche kazanır 2.45, beraberlik 3.25, Almeria kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış. 

Elche Direnemedi

Elche, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis’e 3-0 kaybettiler. Maçın başında 10 kişi kaldılar ve Real Betis kalesine gidemediler. Savunmadaki hatalar sonucunda da kilit açıldı ve Elche, ilk haftada umduğunu bulamadı. Bu hafta ise Manuel Martinez Valero’da La Liga’nın yeni takımı olan Almeria’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Elche’de orta sahadan Jonh Nwankwo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Almeria Üstünlüğünü Koruyamadı

Almeria, La Liga’da ilk hafta son şampiyon Real Madrid’i konuk etti. Maçın başında buldukları golle öne geçtiler ama yine de kazanamadılar. Lucas Vazquez ve David Alaba’nın gollerine engel olamayan Almeria, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da sezona puansız giriş yapan Almeria’nın mağlubiyete rağmen gösterdiği performansı beğendim. Real Betis deplasmanında yokları oynayan Elche’ye karşı ilk haftadan daha dirençli bir performans gösterdiler. Üstelik pozisyon anlamında da üretkenlerdi.

Elche – Almeria Maç Bilgileri

Elche – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de orta sahadan Jonh Nwankwo’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Martinez, AlexCentelles, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Umar Sadiq

İddaa Tahmini

Almeria, bana göre maçın favorisi. İlk hafta Real Madrid karşısında kaybettiler ama oyundan kopmadılar. Elche ise Real Betis deplasmanında sönük kaldı. Almeria’nın Elche deplasmanında puan alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.35

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede kazanan çıkmadı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadele 1-1 sona erdi.