TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Adana Demirspor İddaa Tahmini 22.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Adana Demirspor deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fenerbahçe Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.68, beraberlik 4.45, Adana Demirspor kazanır ise 4.95 olarak açıklanmış. 

Fenerbahçe Moral Buldu

Fenerbahçe, sezona Ümraniyespor beraberliği ile başlamıştı. Ligin ilk haftasında Kadıköy’de konuk ettikleri rakibini ile 3-3 berabere kaldılar. Geçtiğimiz hafta ise Kasımpaşa deplasmanına farka giden Sarı Lacivertliler, rakibini 6-0 mağlup ederek moral buldu. Avrupa Ligi’nde de yoluna devam eden Jorge Jesus’un ekibi, Slovacko’nun ardından Austria Wien karşısında da kazandı ve gruplara kalma açısından avantaj elde etti. Süper Lig’de Adana Demirspor’u konuk edecek Fenerbahçe, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Serdar Aziz ve Nazım Sangare’nin sakatlığı devam ediyor.

Adana Demirspor İyi Başladı

Adana Demirspor, bu sezon da adından söz ettirecek gibi duruyor. Süper Lig’in ilk haftasında Giresunspor’u deplasmanda 3-2 ile geçen Vincenzo Montella’nın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Sivasspor’u 3-0 mağlup etti. Süper Lig’de ilk 2 haftayı kayıpsız geçtiler ve 6 gol attılar. Hücumda bu kadar üretken bir de Artem Dzyuba’yı kadrosuna katan Adana Demirspor, taraftarlarını heyecanlandırdı. Geçen sezon bu sahada oynadıkları maçı 2-1 kazanmışlardı. Fenerbahçe maçı öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 21.45’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Aziz ve Nazım Sangare’nin sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Luan Peres, Atila Szalai, Filip Novak, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Bruma, Emre Mor, Enner Valencia

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Yaroslav Rakitskiy, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Kevin Rodrigues, Britt Assambalonga

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, maçın favorisi. Süper Lig’de geçen hafta Kasımpaşa’yı 6 golle geçen Fenerbahçe, dikkat çekmişti. Adana Demirspor kolay bir rakip değil ama Fenerbahçe’den galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, yine hücumda önemli işler yaptı. Adana Demirspor’u 4 golle geçtiler. Ligin en çok gol atan takımı Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni lideri oldu.