TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Alanyaspor Bahis Tahmini 22.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Alanyaspor deplasmanda, Sivasspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 19.15’de starta alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Sivasspor Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 2.60, beraberlik 3.50, Alanyaspor kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış. 

Sivasspor’da İşler Yolunda Gitmiyor

Sivasspor’da işler pek yolunda gitmiyor. Süper Lig’de ilk 2 hafta geride kaldı ve Sivasspor’un bu maçlarda sadece 1 puan alabildiğini belirtelim. Ligin ilk haftasında Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Yiğidolar, geçen hafta ise Adana Demirspor deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Avrupa Ligi’nde ise geçen hafta Malmö’ye konuk olan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, rakibine 3-1 kaybetti ve tur şansını zora soktu. Geçen sezona nazaran hücumda güç kaybeden Sivasspor’un takviyelere ihtiyacı var. Maç öncesinde Sivasspor’da Hakan Arslan’ın sakatlığı devam ediyor.

Alanyaspor’dan Geri Dönüş

Alanyaspor, Süper Lig’in renkli takımlarından biri diyebiliriz. Yıllardır açık futbol oynuyorlar ve izleyenlere zevkli maçlar sunuyorlar. Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük deplasmanında 4-2 kazanan Akdeniz ekibi, geçtiğimiz hafta ise Beşiktaş’tan puan almayı başardı. 3-0 geriye düştükleri maçta 3-3’ü buldular ve harika bir geri dönüşe imza attılar. İlk 2 haftada 7 gol atmayı başaran Alanyaspor’da Wison Eduardo, bu sezon takımının en büyük gol silahı olacak. Sivasspor maçı öncesinde Alanyaspor’da Famara Diedhiou’nun sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.15’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Hakan Arslan’ın sakatlığı devam ediyor. Alanyaspor’da Famara Diedhiou’nun sakatlığı devam ediyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Fredrik Ulvestad, Isaac Cofie, Max Gradel, Hakan Arslan, Mustapha Yatabare

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Umut Güneş, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. Gollere yönelmekte fayda var. En az 3 gol izleyeceğimiz zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Betroad Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.94

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan çıkmadı. Alanyaspor, uzatma dakikalarında attığı golle 1 puanı kurtardı.