TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Antalyaspor İddaa Tahmini 26.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Gaziantep FK ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 2.85, beraberlik 3.50, Antalyaspor kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK İyi Başladı 

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hatayspor deplasmanına konuk oldular ve rakibini 2-1 mağlup ettiler. Figueiredo ve Jevtovic’in golleriyle 3 puanı alan Erol Bulut’un ekibi, Süper Lig’de oynadığı 3 maçta 7 puan topladı. Sezona iyi bir giriş yaptılar ve henüz mağlubiyetleri yok. Bu hafta ise Antalyaspor ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik yok. 

Antalyaspor Moralli 

Antalyaspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Trabzonspor’u konuk eden Akdeniz ekibi, sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrıldı. 2-0 öne geçtikleri maçta durum 2-2’ye gelmişti ama oyuna sonradan dahil olan Gökdeniz Bayrakdar, attığı 2 golle maça etki etti. Süper Lig’de ilk 3 maçta 6 puan toplayan Nuri Şahin’in öğrencileri, bu hafta Gaziantep FK deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da eksik bulunmuyor. 

Gaziantep FK – Antalyaspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Recep Niyaz, Furkan Özçal, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Gökdeniz Bayrakdar, Fredy, Alassane Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Taraf bahi açısından zor bir karşılaşma. İki takımında gol bulacağı zevkli bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Hem Gaziantep FK hem de Antalyaspor skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, şok bir yenilgi yaşadı. Savunma hatalarının öne çıktığı maçta Gaziantep FK’ya 5-2 kaybettiler.