LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Celta Vigo Bahis Tahmini 26.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Cuma gününün ilk maçında Girona evinde, Celta Vigo’yu konuk edecek. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Girona ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 2.85, beraberlik 3.20, Celta Vigo kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Girona’dan 3 Puan 

Girona, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Getafe karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibi Montilivi’de 3-1 mağlup ettier ve bu sezon La Liga’daki ilk galibiyetini aldılar. İlk hafta Mestalla’da Valencia karşısında vasatı aşamamış ve rakibine 1-0 mağlup olmuşlardı. İlk 2 haftada 3 puan toplayan Michel’in ekibi, bu hafta Celta Vigo karşısında da 3 puan arayacak. Celta Vigo maçı öncesinde Girona’da Ibrahime Kebe’nin sakatlığı devam ediyor. 

Celta Vigo’nun Galibiyeti Yok 

Celta Vigo, La Liga’da oynadığı ilk 2 maçtan galibiyet çıkartamadı. İlk hafta Espanyol’u konuk eden Eduardo Coudet’in ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Real Madrid’e 4-1 mağlup oldular. İlk 2 maçta 1 puan alabilen Celta Vigo’nun sezona iyi başlamadığını belirtelim. Üstelik bu 2 maçta kalelerinde de 6 gol gördüler. Bu hafta ligin yeni takımı Girona’ya konuk olacaklar ve Girona karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Girona – Celta Vigo Maç Bilgileri

Girona – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Ibrahime Kebe’nin sakatlığı devam ediyor. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

İddaa Tahmini

Celta Vigo, maçın favorisi olarak gösteriliyor ama ilk 2 haftada hiç iyi oynamadılar. Balaidos’da üst üste oynadıkları 2 maçta tam 5 puan kaybettiler. Girona, geçen hafta Stuani önderliğinde 3 puanı 3 golle aldı. Taraftarı önünde Girona’nın kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.31

intobet Oranı: 10 (ç), Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, sezonun ilk galibiyetini aldı. Girona deplasmanında tek golle kazanmayı başardılar.