Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Auxerre Strasbourg İddaa Tahmini 27.08.2022

27 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1′in 4. hafta mücadelesinde, Auxerre ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

intobet, Auxerre galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.60, Strasbourg galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Auxerre Evine Galibiyetle Döndü 

Geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanına konuk olan Auxerre, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atarken, ligin yeni temsilcisi ilk galibiyetini 3. haftada alabildi. Jean-Marc Furlan ve öğrencileri sezona kabus gibi bir başlangıç yaparken, 4-1’lik Lille mağlubiyetinin ardından adım adım performansını ileriye taşımaya başladı. Angers ile 2-2 berabere kalarak yükselişin sinyallerini veren Auxerre, Montpellier karşısında ise ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda Nuno da Costa ve Mathias Autret’in golleriyle galip gelmeyi başardı. Yeni transferler Nuno da Costa ve M’Baye Niang karşılaşmada kırmızı kart görerek, bu hafta cezalı duruma düştüler. 

Strasbourg Galibiyete Hasret 

Strasbourg cephesinde yeni sezon puan kayıplarıyla başladı. İlk 3 haftada galibiyeti bulunmayan konuk ekip, Monaco mağlubiyetinin ardından Nice Reims karşısında beraberliklerle yetindi. Nice karşısında 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan konuk ekip, Reims karşısında ise 1-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı. İlk 3 haftada skor üretmeyi başarmasına rağmen galibiyet adına yeterli olamayan Strasbourg cephesinde, yeni transferler Lucas Perrin ve Thomas Delaine düzenli forma şansı bulurken, diğer 4 yeni transfer ise beklenilen katkıyı sağlayamadı. Puan kayıplarına son vermek isteyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan Auxerre karşısına çıkacak. Strasbourg gol adına güven vermeyi başarsa da, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. 

Auxerre – Strasbourg Maç Bilgileri

Auxerre – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Johan Hamel. Mücadele Abbe-Deschamps Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Auxerre takımında Theo Pellenard ve Gaetan Charbonnier sakat. Strasbourg cephesinde ise Gerzino Nyamsi ve Lucas Perrin’in sakatlığı bulunuyor.

Auxerre’nin 11’i Belli mi?

Auxerre’nin muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Kenji Van Boto, Paul Joly, Jubal Rocha, Julian Jeanvier, Birama Toure, Mathias Autret, Hamza Sakhi, Gaetan Perrin, Gauthier Hein, Gauthier Hein.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Thomas Delaine, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dimitri Lienard, Adrien Thomasson, Sanjin Prcic, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

İddaa Tahmini 

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 3 haftada geride kalırken, Auxerre ve Strasbourg tüm maçlarda skor üretmeyi başardı. İki takımında gol bulacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaetan Perrin attı, Auxerre evinde galip geldi. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi üst üste 2. galibiyetini alırken, Strasbourg ise gol dahi bulamadan haftayı mağlubiyetle kapattı.