Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Fulham İddaa Tahmini 27.08.2022

İngiltere Premier Lig’de 3’de 3 yaparak liderliğe yükselen Arsenal bu hafta iç sahada, Fulham karşısında da galibiyet arayacak. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Arsenal Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Arsenal kazanır 1.31, beraberlik 5.95, Fulham kazanır ise 9.90 olarak açıklanmış.

Arsenal Lider Konumda

Arsenal’da yüzler gülüyor. Premier Lig’de yeni sezona bomba gibi başlayan Mikel Arteta’nın öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Bournemouth deplasmanından da rahat bir galibiyet ile döndü. Rakibini 3-0 mağlup eden Arsenal, yoluna fire vermeden devam ediyor. İlk 3 haftada 3 galibiyet alarak 9 puan toplayan Londra ekibi, Premier Lig’de liderliğe yükseldi. Bu hafta ise Emirates’de Fulham’ı konuk edecekler. Emirates’de oynadıkları ilk maçta Leicester City’i 4-2 ile geçmişlerdi. Maç öncesinde Arsenal’da Reiss Nelson’un sakatlığı devam ediyor.

Fulham Sürpriz Arayacak

Fulham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’de Brentford’u konuk eden Fulham, rakibini 3-2 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Liverpool ve Wolverhampton beraberliklerinin ardından 3 puanı kapan Marco Silva’nın ekibi, sezonun ilk galibyietini aldı. 3 haftada 5 puan topladılar ve Premier Lig’in yeni takımına göre son derece iyi bir başlangıç diyebiliriz. Bu hafta Emirates’de Arsenal’a konuk olacak Fulham’da Manor Solomon ve Harry Wilson’ın sakatlıkları var.

Arsenal – Fulham Maç Bilgileri

Arsenal – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Reiss Nelson’un sakatlığı devam ediyor. Fulham’da Manor Solomon ve Harry Wilson’ın sakatlıkları var.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Joao Palhinha, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Arsenal’dan yine galibiyet bekliyorum. PremierLig’de ilk 3 haftada 9 puan toplayıp 9 gol alttılar. 3 maçı da ena z 2 farkla kazandıklarını belirtelim. Fulham’ın bu deplasmanda puan almaya gücü yetmez. Arsenal farklı kazanır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.59

intobet Oranı: H1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, zorlandı ama kazanmasını bildi. Emirates’de Fulham’ı 1-0 geriden gelip 2-1 mağlup ettiler.