Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Leeds United Bahis Tahmini 27.08.2022

İngiltere Premier Lig’de 4. Hafta heyacanı sürüyor. Leeds United deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Brighton ile Leeds United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Brighton galibiyetinin 1.90, beraberlik tercihinin 3.80, Leeds United galibiyetinin ise 4.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brighton Deplasmanda Kazandı

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları West Ham deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. Mac Allister ve Leandro Trossard’ın golleriyle 3 puanı alan Brighton’ın henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Premier Lig’de oynadıkları 3 maçta 7 puan toplayan Graham Potter’ın ekibi, bu maçlarda kalesinde ise sadece 1 gol gördü. Sezona harika başlayan Brighton, bu hafta AMEX’de konuk edeceği Leeds United karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Brighton’da eksik bulunmuyor.

Leeds United Sürpriz Yaptı

Leeds United, geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Elland Road’da konuk ettikleri Chelsea’yi 3 golle geçtiler. Rakibini 3-0 mağlup eden Jesse Marsch’ın ekibi, son yılların en dikkat çekici sonuçlarından birine imza attı. Premier Lig’de bu sezon ilk 3 haftada 7 puan toplayan Leeds United, zirve takibini sürdürüyor. Lider Arsenal’ın sadece 2 puan gerisindeler. İlk 3 maçta ise 7 gol atan Leeds United, hücumda da bir hayli üretken. Üstelik Raphinha gibi bir yıldızı takımdan ayrılmışken. Bu hafta Brighton’a konuk olacak Leeds United’da Luke Ayling ve Junior Firpo sakat olan isimler.

Brighton – Leeds United Maç Bilgileri

Brighton – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’a konuk olacak Leeds United’da Luke Ayling ve Junior Firpo sakat olan isimler.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Neal Maupay

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

İddaa Tahmini

İki takımda sezona müthiş bir giriş yaptı. Leeds United, geçen hafta Chelseas’yi 3 golle geçti. Bu sezon oynadıkları 3 maçta da gol buldular. Brighton ise West Ham’ı 2-0 ile geçti. Brighton’da 7 puan toplayarak dikkat çekti. AMEX’de zevkli bir maç bekliyorum. Her iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton, tek golle 3 puanı kaptı. Leeds United’ı 1-0 mağlup ederek 3 puan ile haftayı kapadılar.