Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Bournemouth İddaa Tahmini 27.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. İlk 3 haftada galibiyet alamayan Liverpool bu hafta evinde, Bournemouth karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports Max 1 kanalından takip edilebilecek.

Liverpool bugün Bournemouth karşısında maçın net favorisi. Betroad oranlarını ele alırsak ev sahibi Liverpool galibiyetine 1.10, beraberlik tercihine 9.90, Bournemouth galibiyetine 41.00 oran veriyor. 

Liverpool Reaksiyon Göstermeli

Liverpool, geçtiğimiz hafta Old Trafford’da konuk olduğu Manchester United’a 2-1 kaybetti. Kötü bir performans gösterdiler ve sezonun ilk mağlubiyetini yaşadılar. Premier Lig’de bu sezon 3 hafta geride kaldı ve Liverpool’un henüz galibiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftada 2 puan alabilen Jurgen Klopp’un öğrencileri, son yılların en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atmış durumda. Bu hafta Anfield’da Bournemouth karşısında reaksiyon göstermeleri şart. Maç öncesinde Liverpool’da Caoimhin Kelleher, Thiago, Diogo Jota ve Curtis Jones sakat olan isimler. Darwin Nunez’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Bournemouth’un İşi Zor

Bournemouth, bu sezon Premier Lig’de tek galibiyet alabildi. Ligin ilk haftasında Vitality’de konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-0 mağlup etmişti. Bu galibiyetin ardından sönük kaldılar ve Manchester City’e 4-0, Arsenal’a ise 3-0 kaybettiler. Bu hafta ise Liverpool’a konuk olacaklar. Zorlu bir fikstüre giren Bournemouth’un bu hafta Liverpool deplasmanında da puan alabilme ihtimali son derece düşük. Maç öncesinde Bournemouth’da Ryan Fredericks ve Junior Stanislas’ın sakatlıkları sürüyor.

Liverpool – Bournemouth Maç Bilgileri

Liverpool – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Caoimhin Kelleher, Thiago, Diogo Jota ve Curtis Jones sakat olan isimler. Darwin Nunez’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Bournemouth’da Ryan Fredericks ve Junior Stanislas’ın sakatlıkları sürüyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Luis Diaz, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Liverpool’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Anfield’da Bournemouth karşısında en az 3 farklı kazanırlar ve sezonun ilk galibiyetini elde ederler.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.61

Betroad Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.88

Maç Sonucu: 9-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, tarihi bir galibiyet aldı. Anfield’da Bournemouth’u 9-0 mağlup ettiler.