Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Leicester City İddaa Tahmini 27.08.2022

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Chelsea iç sahada, Leicester City ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.40, beraberlik 5.15, Leicester City kazanır ise 8.30 olarak açıklanmış.

Chelsea Farklı Kaybetti

Chelsea, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Elland Road’da Leeds United’a konuk olan Maviler, rakibine 3-0 kaybetti. Son dönemin en beklenmedik mağlubiyetlerinden birini yaşayan Chelsea, bu sezon Premier Lig’de ilk mağlubiyetini de almış oldu. İlk 3 haftada sadece 4 puan toplayabildiler. Bu hafta ise Stamford Bridge’de konuk edecekleri Leicester City karşısında galibiyet alarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Chelsea’de Mateo Kovacic ve N’Golo Kante’nin sakatlıkları var. Savunmadan Koulibaly ise kart cezalısı.

Leicester City’de Puan Kayıpları

Leicester City’de puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Southampton’ı konuk eden Leicester City, öne geçtiği maçtan puansız ayrıldı. Devreye 1-0 önde girdiler ama ikinci yarıda Che Adams’ı tutamadılar ve rakibine 2-1 kaybettiler. Premier Lig’de ilk 3 haftada sadece 1 puan alabilen Brendan Rodgers’ın öğrencileri, düşme hattına kadar geriledi. Bu sezon 2 kez öne geçtikleri maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Chelsea’ye konuk olacak Leicester City’de Wesley Fofana, Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları var.

Chelsea – Leicester City Maç Bilgileri

Chelsea – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Mateo Kovacic ve N’Golo Kante’nin sakatlıkları var. Savunmadan Koulibaly ise kart cezalısı. Leicester City’de Wesley Fofana, Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları var.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Chelsea, favori. Son 2 maçta 5 puan kaybettiler ve çıkışa geçmeleri gereki. Tuchel’in ekibi, bu hafta Leicester City’i konuk edecek. Maviler kazanır ve Premier Lig’de 2. Galibiyetini elde eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, 10 kişi kaldı ama yine de kazanmayı başardı. Sterling’in golleriyle Leicester City’i 2-1 mağlup ettiler.