Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Everton Bahis Tahmini 27.08.2022

İngiltere Premier Lig’de ilk puanını geçen hafta alan Everton bu hafta deplasmanda, Brentford’a konuk olacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brentford ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 2.05, beraberlik 3.55, Everton kazanır ise 3.80 olarak açıklanmış.

Brentford’dan İlk Mağlubiyet

Brentford, geçtiğimiz hafta Craven Cottage’de konuk olduğu Fulham karşısında puan almayı başaramadı. 2-0 geriye düştükleri maçta 2-2’yi yakaladılar ama Mitrovic’e tutamayan Brentford, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon ilk kez mağlubiyet yaşayan Thomas Frank’ın ekibinin 3 haftada sonunda 4 puan topladığını belirtelim. Brentfotd Community’de oynadıkları ilk maçta Manchester United’ı 4-0 mağlup etmeyi başarmışlardı. Bu hafta Everton’ı konuk edecek olan Brentford’da Sergi Canos ve Ethan Pinnock’un sakatlıkları devam ediyor.

Everton’ın Galibiyeti Yok

Everton, geçtiğimiz hafta Goodison Park’da konuk ettiği Nottingham Forest karşısında da galibiyet alamadı. Rakibi karşısında 1 puanı zor kurtardılar. Premier Lig’de ilk 3 haftada galibiyet ile tanışamayan Everton, geçen sezondan kalma kötü sonuçlarına yeni sezonda da devam ediyor. Bu hafta ise Brentford deplasmanına konuk olacaklar. Skor üretmekte de zorluk yaşayan Everton, Premier Lig’de ilk golünü geçen hafta buldu. Maç öncesinde Everton’da Andre Gomes, Yerry Mina ve Dominic Calvert Lewin sakat olan isimler.

Brentford – Everton Maç Bilgileri

Brentford – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Sergi Canos ve Ethan Pinnock’un sakatlıkları devam ediyor. Everton’da Andre Gomes, Yerry Mina ve Dominic Calvert Lewin sakat olan isimler.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Yerry Mina, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Dele Alli, Donny van de Beek, Demarai Gray, Salomon Rondon

İddaa Tahmini

Brentford, maçın favorisi. Everton’a nazaran sezona daha iyi başladılar. Bu sahada 2 hafta önce Manchester United’a 4 gol attılar. İlk 3 haftada 1 puan alabilen Everton karşısında kazanırlar ve sezonun 2. Galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, 1 puanı zor kurtardı. İç sahada konuk ettikleri Everton ile 1-1 berabere kaldılar.