Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Crystal Palace İddaa Tahmini 27.08.2022

İngiltere Premier Lig’de ilk 3 haftata 7 puan toplayan Manchester City deplasmanda, Crystal Palace’ı ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Manchester City kazanır 1.18, beraberlik 7.90, Crystal Palace kazanır ise 18.00 olarak açıklanmış.

Manchester City 2 Puan Bıraktı

Manchester City, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Newcastle United ile 3-3 berabere kaldı. Premier Lig’dei lk puan kayıplarını St. James Park’da yaşadılar. 3-1 geriye düşen Pep Guardiola’nın öğrencileri Erling Haaland ve Bernardo Silva’nın arka arkaya bulduğu gollerle 1 puanı kurtardı. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Manchester City, lider Arsenal’ın ardından 2. Sırada bulunuyor. Bu hafta Crystal Palace’ı konuk edecek olan Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı sürüyor.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde

Crystal Palace, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Aston Villa’yı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Wilfred Zaha, yine golünü atmayı başardı ve Crystal Palace’a galibiyeti getiren isimlerden biriydi. Premir Lig’de ilk 3 haftada 4 puan toplayan Patrick Vieira’nın öğrencileri, bu hafta Etihad’da Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da James Tomkins, Nathan Ferguson ve Jack Butland’ın sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City – Crystal Palace Maç Bilgileri

Manchester United – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı sürüyor. Crystal Palace’da James Tomkins, Nathan Ferguson ve Jack Butland’ın sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Crystal Palace, 2 hafta önce Liverpool’dan puan aldı ama bu kez işleri daha zor. Etihad’da Manchester City’den puan almak bile başarı diyebiliriz. Mancheste City, geçen hafta 2 puan bıraktı ve bu hafta reaksiyon gösterecektir. Crystal Palece karşısında en az 2 farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.35

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, 2-0 geriye düştüğü maçtan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Erling Haaland, attığı 3 golle maçın yıldızydı.