Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Manchester United İddaa Tahmini 27.08.2022

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 7 maç var. Günün ilk maçında, Southampton ile Manchester United kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Southampton ile Manchester United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Southampton galibiyetine 4.45, beraberlik tercihine 4.10, Manchester United galibiyetine ise 1.78 verildiğini görüyoruz.

Southampton Sürpriz Arayacak 

Southampton, Premier Lig’de geçen hafta sürpriz bir galibiyet aldı. King Power’da konuk oldukları Leicester City’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. 1-0 geriye düştüğü maçta Che Adams’ın 2 golüyle 3 puanı kapan Southampton, bu sezon Premier Lig’de ilk galibiyetini almış oldu. Premier Lig’de ilk 3 haftada 5 puan toplayan Southampton’ın bu 3 maçta da gol bulmayı başardığını belirtelim. Bu hafta Manchester United’ı konuk edecek Southampton’da Romain Perraud ve Theo Walcott’un sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United Moral Buldu 

Manchester United, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. Premier Lig’in ilk 2 haftasında Brighton ve Brenford’a mağlup olan Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz hafta ise Old Trafford’da konuk ettiği Liverpool’u 2-1 ile geçti. Premier Lig’de bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşadılar ve biraz olsun moral buldular diyebiliriz. Liverpool karşısında sergilenen futbol da güven verdi. En azından hak edilmiş bir galibiyet olduğunu belirtelim. Bu hafta ise Southampton deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Manchester United’da Victor Lindelöf’ün sakatlığı sürüyor. 

Southampton – Manchester United Maç Bilgileri

Southampton – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Romain Perraud ve Theo Walcott’un sakatlıkları devam ediyor.Manchester United’da Victor Lindelöf’ün sakatlığı sürüyor. 

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Sekou Mara

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Hary Maguire, Alex Telles, Scott McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester United, sezonun en kritik galibiyetlerinden birini aldı. İlk 2 haftayı puansız geçmişlerdi ama Liverpool galibiyeti ile moraller yükseldi. Southampton deplasmanında da kazanırlarsa, rüzgar tersine dönebilir. Manchester United’dan bu hafta yine galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, tek golle kazandı. Southampton deplasmanında 1-0 kazandılar ve üst üste 2. Galibiyetini eld ettiler.