LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Sevilla İddaa Tahmini 27.08.2022

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün son maçı. Almeria evinde, Sevilla’yı konuk edecek. Zorlu karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

Almeria ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Almeria kazanır 3.60, beraberlik 3.30, Sevilla kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış. 

Almeria Sürpriz Peşinde 

Almeria, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Elche deplasmanından puan ile döndü. Umar Sadıq’ın attığı golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Maçın 32. dakikasında 10 kişi kaldılar ama iyi bir direnç göstererek puan almayı başardılar. La Liga’da oynadığı 2 maçta 1 puan toplayan Rubi’nin öğrencileri, bu hafta ise Sevilla’yı konuk edecek. Sevilla maçı öncesinde Almeria’da Alex Centelles’in kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

Sevilla Galibiyet Arıyor 

Sevilla, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Valladolid ile 1-1 berabere kaldılar. 83. dakikada geriye düşen Sevilla, 86. dakikada Karim Rekik’in golüyle 1 puanı kurtardı. Ligin ilk haftasında ise El Sadar’da Osasuna’ya 2-1 mağlup olmuşlardı. La Liga’da ilk 2 haftada sadece 1 puan alabilen Sevilla’da moraller bozuk. Bu hafta Almeria’tya konuk olacak Sevilla’da Jesus Corona ve Marcao sakat. Marcos Acuna’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Almeria – Sevilla Maç Bilgileri

Almeria – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Alex Centelles’in kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Sevilla’da Jesus Corona ve Marcao sakat. Marcos Acuna’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Martinez, AlexCentelles, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Umar Sadiq

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nemanja Gudelj, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, La Liga’ya kötü başladı. İlk 2 haftada sadece 1 puan alabildiler. Sevilla’dan artık galibiyet bekleniyor. Ligin yeni takımı Almeria’yı mağlup ederler ve La Liga’da sezonun ilk 3 puanını alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.18

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria, sezonun ilk galibiyetini aldı. Sevilla karşısında 1-0 geriye düştüler ama maçı 2-1 çevirerek 3 puanı aldılar.