LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Mallorca Bahis Tahmini 27.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Mallorca deplasmanda, Rayo Vallecano karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve karşılaşmayı izlemek için doğru adres S SPORT Plus kanalı olacak.

Rayo Vallecano ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 2.10, beraberlik 3.40, Mallorca kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Dikkat Çekiyor 

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta sürpriz bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Espanyol deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. Sezonun ilk galibiyetini alan Rayo Vallecano’da moraller yerinde. La Liga’nın ilk haftasında ise Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olan Andoni Sagarna’nın ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılarak sürpriz yapmıştı. İlk 2 haftada 4 puan toplayan Rayo Vallecano, lige iyi bir giriş yaptı. Bu hafta konuk edecekleri Mallorca karşısında da 3 puana yakın taraflar. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Florian Lejeune kart cezalısı. 

Mallorca Direnemedi 

Mallorca, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Real Betis’e karşı 2-1 mağlup oldu. 1-0 geriye düştükleri maçta Vedat Muriqi’nin golüyle beraberliği yakaladılar ama penaltıdan yedikleri golle puan alamadılar. 2 golü de penaltıdan yediklerini belirtelim. La Liga’da ilk 2 haftada sadece 1 puan alabilen Mallorca, ligin ilk haftasında San Mames Barria’da Athletic Bilbao ile golsüz berabere kalmıştı. Bu hafta Rayo Valleacano’ya konuk olacak Mallorca’da Amath Ndiaye’nin sakatlığı sürüyor.

Rayo Vallecano – Mallorca Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Florian Lejeune kart cezalısı. Mallorca’da Amath Ndiaye’nin sakatlığı sürüyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, ilk 2 haftada 4 puan topladı. Barcelona ve Espanyol maçlarında 4 puan toplamak kolay bir iş değil. Mallorca ise ilk 2 haftada 1 puan alabildi. Geçen hafta Real Betis’e kaybettiler. Rayo Vallecano, maçın favorisi. Mallorca karşısında kazanırlar ve yenilmezlik serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Vedat Muriqi, gollerine devam etti. Rayo Vallecano’yu 2-0 ile geçen Mallorca, haftayı 3 puan ile kapattı.