LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Real Sociedad Bahis Tahmini 27.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Sociedad deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Elche ile Real Sociedad takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Elche galibiyetine 3.95, beraberlik tercihine 3.35, Real Sociedad galibiyetine ise 2.02 verildiğini görüyoruz.

Elche’nin İşi Zor 

Elche, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Manuel Martinez Valero’da konuk ettikleri Almeria ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da ilk 2 haftada 1 puan alan Francisco Rodriguez’in öğrencileri, sezona ise Real Betis mağlubiyeti ile başlamıştı. Bu hafta ise Real Sociedad’ı konuk edecekler. İlk 2 haftada gösterdikleri performans ile Real Sociedad’a karşı puan alma şanslarını düşük görüyorum. Maç öncesinde elche’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Real Sociedad 3 Puan Peşinde 

Real Sociedad, geçtiğimiz hafta Anoeta’da konuk ettiği Barcelona karşısında sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Devreye 1-1’lik beraberlik ile girdiler ama ikinci yarıda Barcelona baskıyı arttırınca, direnemediler. İlk hafta ise Cadiz deplasmanında Isak’ın tek golüyle kazanmışlardı. İlk 2 haftada 3 puanı bulunan Imanol’un öğrencileri, bu hafta Elche deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal’ın sakatlığı devam ediyor. 

Elche – Real Sociedad Maç Bilgileri

Elche – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal’ın sakatlığı devam ediyor. 

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Real Sociedad, maçın favorisi. Geçen hafta Barcelona’ya farklı kaybettiler ama iki takım arasında güç dengesi de fazlaydı. Elche karşısında Bask ekibinden 3 puan bekliyorum. Elche deplasmanında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, tek golle kazandı. Elche deplasmanına 1-0 kazandılar ve La Liga’da 2. Galibiyetini elde ettiler.