TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Ümraniyespor İddaa Tahmini 27.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ümraniyespor deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Adana Demirspor ve Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Adana Demirspor kazanır 1.58, beraberlik 4.50, Ümraniyespor kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor Deplasmanda Kaybetti 

Adana Demirspor, Süper Lig’in ilk 2 haftasında üst üste galibiyetler almıştı. Geçen hafta Kadıköy’de Fenerbahçe deplasmanına konuk oldular ve rakibine 4-2 kaybettiler. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Adana Demirspor, Süper Lig’de ilk mağlubiyetini yaşadı. 3-0’dan maçı 3-2’ye getirdiler ama puan alamadılar. Bu hafta iç sahada Ümraniyespor’u konuk edecek olan Adana Demirspor’da savunmadan Yaroslav Rakitskiy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Ümraniyespor’dan 1 Puan 

Ümraniyespor, Süper Lig’de henüz galibiyet ile tanışamadı. Ligin ilk haftasında konuk oldukları Fenerbahçe deplasmanına aldıkları beraberliğin ardından puan ile tanışamadılar. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Recep Uçar’ın ekibi, son 2 maçta ise puan alamadı. Önce Antalyaspor’a 1-0, geçtiğimiz hafta ise Galatasaray’a 1-0 mağlup oldular. Galatasaray karşısında çok net fırsatlardan yararlanamamışlardı. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Ümraniyespor’u zor bir 90 dakika bekliyor. 

Adana Demirspor – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da savunmadan Yaroslav Rakitskiy kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Yaroslav Rakitskiy, Joher Rassoul, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Britt Assambalonga, Artem Dzyuba

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ercan Coşkun, Mustafa Er, Alim Öztürk, Avdija Vrsaajevic, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Idrissa Camara

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, maçın favorisi. Süper Lig’de ilk 3 haftada 6 puanları var. Geçen hafta Fenerbahçe’ye 2 kaybettiler ama ikinci yarıdaki oyun umut verdi. Ümraniyespor’un ise galibiyeti yok. Adana Demirspor, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, tek golle kazandı. Ümraniyespor’u 1-0 mağlup ettiler ve Fenerbahçe yenilgisini unutturdular.