TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor İstanbulspor İddaa Tahmini 27.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de ilk 3 haftada puan alamayan İstanbulspor, bu hafta Alanyaspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Alanyaspor bugün İstanbulspor karşısında maçın net favorisi. Betroad oranlarını ele alırsak ev sahibi Alanyaspor galibiyetine 1.50, beraberlik tercihine 5.00, İstanbulspor galibiyetine 6.50 oran veriyor. 

Alanyaspor Favori Taraf 

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Maçın son dakikasında buldukları golle 1 puanı kaptılar. Alanyaspor’a beraberliği getiren gol Idrissa Doumbia’dan geldi. Süper Lig’in ilk 3 haftasında 5 puan toplayan ve mağlubiyeti bulunmayan Francesco Farioli’nin öğrencileri, bu hafta konuk edeceği İstanbulspor karşısında da maçın favorisi. Maç öncesinde Alanyaspor’da Fatih Aksoy’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

İstanbulspor Evinde Kaybetti 

İstanbulspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor’a 2-0 kaybeden İstanbulspor, 2. hafta ise Kayserispor deplasmanında 1-0 mağlup olmuştu. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettikleri Konyaspor’a 4-0 kaybettiler. İlk 3 hafta sonunda puan alamayan Osman Zeki Korkmaz’ın ekibi, henüz gol atma başarısı da gösteremedi. Düşme hattında yer alan İstanbulspor, ligin en vasat performans gösteren takımlarından da biri diyebiliriz. Maç öncesinde İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı bulunuyor. 

Alanyaspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Fatih Aksoy’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.  İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı bulunuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Umut Güneş, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

İstanbulspor, yokları oynuyor. Süper Lig’de ilk 3 haftada puan alamayan İstanbulspor, gol dahi atamadı. Alanyaspor karşısında işleri çok zor. Alanyaspor, taraftarı önünde kolay bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor, sürpriz yaptı. Alanyaspor deplasmanında 1-0 kazandılar ve Süper Lig’de bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşadılar.