TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Ankaragücü Bahis Tahmini 27.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ankaragücü deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 19.15’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ile Ankaragücü zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 1.91, beraberlik tercihinin 3.75, Ankaragücü galibiyetinin ise 4.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük 3 Puan Peşinde 

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Vodafone Park deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-1 kaybettiler ve Süper Lig’de henüz puan alamadılar. İlk 2 haftada sıfır çeken Andrea Pirlo’nun öğrencileri, bu hafta Ankaragücü karşısında kazanarak sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor. İlk 2 haftada kalesinde 8 gol gören Fatih Karagümrük’ün savunmada güven vermediğini de belirtelim. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor. 

Ankaragücü’nün 1 Puanı Var 

Ankaragücü, bu sezon Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelen Ankara ekibi, sahadan golsüz beraberlik ile ayırlmıştı. 2 hafta önce Gaziantep FK deplasmanında 1-0 kaybettiler. İlk 2 haftada 1 puana alabilen Ankara ekibi, geçen haftayı ise Süper Lig’de bay geçti. Henüz golle tanışamayan Ankaragücü’nün hücum sıkıntısı da devam ediyor. Maç öncesinde Ankaragücü’nde eksik bulunmadığını belirtelim. 

Fatih Karagümrük – Ankaragücü Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Matteo Ricci, Fabio Borini, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Mbaye Diagne

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Akın Alkan, Yasin Güreler, Sinan Osmanoğlu, Yusuf Abdioğlu, Erdem Özgenç, Şahverdi Çetin, Abdullah Durak, Aatif Chahechouhe, Ali Kaan Güneren, Federico Macheda, Jese

İddaa Tahmini

Ankaragücü, Süper Lig’de oynadığı 2 maçta da gol atamadı. Hücumda sorun yaşıyorlar. Fatih Karagümrük’de bu sezon puan alamadı ama bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Ankaragücü karşısında kazanırlar ve moral bulurlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, sezonun ilk galibiyetini aldı. Fabio Borini önderliğinde Ankaragücü’nü 4-1 ile geçtiler.