İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.08.2022

26 Ağustos Cuma akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Lazio – İnter: MS 2, 1.66 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Lazio evinde İnter’i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde 3. haftanın en öne çıkan mücadelesi, 26 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, dev derbi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi sahnesinde yeni sezona galibiyetle başlayan Lazio, ilk  hafta sahasında Bologna’yı konuk ederken, Maurizio Sarri’nin öğrencileri,  yeni transfer Luís Maximiano’nun büyük hatasıyla henüz 5. dakikada 10 kişi kaldı. Kalecini hatasını golcüler telafi etti. 1-0 geriden gelerek galibiyete uzandılar. İkinci hafta ise Torino deplasmanına konuk olan ev sahibi, üstün futboluna rağmen savunma kilidini bir türlü açmayı başaramadı ve 1 puana razı geldi. Ev sahibinde ilk haftadaki oyun etkisi Torino deplasmanında devam ederken, Lazio cephesinde galibiyet adına tek eksik gol oldu. İlk deplasman sınavında puan kaybeden Lazio, ezeli rakibi İnter karşısında iç sahada kazanmaya devam etmek istiyor.  İnter geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Spezia karşısında 3 puanı 3 golle aldı. İtalya Serie A Ligi’nde sezona istediği başlangıcı yapamasa da, Lecce karşısında 2-1’lik skorla kazanan konuk ekip, Spezia karşısında performansını bir adım daha ileriye taşıdı. Lautaro Martinez, Hakan Çalhanoğlu ve Correa’nın golleriyle kazanan İnter, 2’de 2 yapmayı başardı ve şampiyonluk için kurduğu güçlü kadrosuyla rakiplerine göz açtırmadı. Yeni sezonun önemli test maçlarından birine Lazio deplasmanında çıkacak olan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, ilk derbisini kazanmak istiyor. İnter cephesinde takıma geri dönen Lukaku iyi bir başlangıç yaparken, yeniden takımın hücum yükünü sırtlandı.  İtalya Serie A Ligi’nin en güçlü kadrolarından birine sahip olan İnter, başlangıcı 2’de 2 yaparak yaptı. Konuk ekip galibiyetlerine ezeli rakibi Lazio karşısında da sürdürecektir. 

Monza – Udinese: MS 2, 2.18 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 26 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Udinese karşı karşıya gelecek. Monza’dan kötü başlangıç. Tarihinde ilk kez İtalya Serie A Ligi’nde mücadele eden ev sahibi, ilk 2 haftayı Torino ve Napoli mağlubiyetleriyle noktaladı. Giovanni Stroppa ve öğrencileri, ilk hafta Torino karşısında 2-1’lik skorla mağlup olurken, sergilenen futbol gelecek haftalar için umut vermişti. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Napoli deplasmanından ise 4-0’lık yenilgiyle dönen ev sahibi, 90 dakika boyunca hem pozisyon üretmekte zorlandı hem de savunma performansıyla sınıfta kaldı. Kısa sürede ligin zayıf halkaları arasında yer alan Monza, yaptığı transfer hamlelerine rağmen sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı.   İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta geride kalırken, konuk ekip Udinese yeni hocası Andrea Sottil önderliğinde 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Sezon açılışını son şampiyon Milan karşısında yapan Udinese, 1-0 öne geçtiği maçı 4-2’lik skorla kaybederken, geçtiğimiz hafta ise Salernitana ile evinde 0-0 berabere kaldı. İkinci yarının tamamında 10 kişiyle mücadele eden konuk ekip, rakibinden daha iyi bir oyunla karşımıza çıksa da, henüz yeni sezonda galibiyet için yeterli olamadı. Udinese ilk 2 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Monza karşısında galibiyeti hedefliyor.  Udinese yeni sezonda yaşadığı kabusa, ilk 2 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan Monza karşısında 3 puanla son verecektir. 

Freiburg – Bochum: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; 26 Ağustos Cuma akşamı Almanya Bundesliga’da 4. hafta heyecanı tek maçla başlarken, Freiburg sahasında Bochum’u konuk edecek. Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 1. Geçtiğmiz hafta Almanya Budnesliga sahnesinde Stuttgart deplasmanına konuk olan Freiburg, Vincenzo Grifo’nun erken golüyle 11. Dakikada 1-0 öne geçerken, geri kalan 79 dakikada rakibine geçit vermedi ve haftayı 1-0’lık galibiyetle tamamladı. Christian Streich ve öğrencileri yeni sezonda çıktığı 2 deplasman maçında Augsburg ve Stuttgart’ı mağlup etmeyi başarırken, kalesinde gole izin vermedi. Yeni sezonun tek iç saha maçına ise Dortmund karşısında çıkan ev sahibi, 3-1’lik skorla mağlup oldu. Tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başaran ve sadece Dortmund’a galibiyet şansı veren Freiburg, yeni sezona özellikle deplasmanda iyi bir başlangıç yaptı.  Bochum savunması tel tel döküldü, konuk ekip sahasında son şampiyon Bayern Münih’e tam 7-0’lık skorla kaybetti. Büyük bir şok yaşayan Thomas Reis’in öğrencileri, bu skorla birlikte üst üste 3. mağlubiyetini aldı. Yeni sezonda henüz puanla dahi tanışmayan konuk ekip, en alt sıraya demir attı. Mainz 05 ve Hoffenheim karşısında skor üretmesine rağmen mağlubiyetten kurtulamayan Bochum, Bayern Münih karşısında ise tam anlamıyla sınıfta kaldı. Transfer döneminde yapılan hamleler kötü gidişata çare olamazken, konuk ekip güven vermemeye devam ediyor.  İlk 3 haftadan 2 galibiyetle 6 puan toplamayı başaran Freiburg, ilk 3 haftanın en zayıf halkası Bochum karşısında, ilk iç saha galibiyetini alacaktır. 

Toplam İddaa Oranı: 4.77

Bets10 Bahis Oranı: 36.26