Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Mönchengladbach İddaa Tahmini 27.08.2022

Almanya Bundesliga‘da yeni sezonun en iyi başlangıçlarını yapan Bayern Münih ile Mönchengladbach, 27 Ağustos Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Bayern Münih galibiyetine 1.18, beraberliğe 7.97, Mönchengladbach galibiyetine ise 14.91 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Bundesliga’da Durdurulamıyor 

Geçtiğimiz hafta Bochum deplasmanına konuk olan Bayer Münih, 3. haftaya 7 gollük galibiyetiyle damga vurdu. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, yeni sezona 3’te 3 yaparak başlarken, attığı 15 golle ligin en iyisi. Son şampiyon Frankfurt karşısında 6-1, Wolfsburg karşısında 2-0, son olarak Bochum karşısında 7-0’lık galibiyetlere imza attı. Kısa sürede şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ispatlayan Bayern Münih, Lewandowski’nin yokluğunu Mane ile doldururken, yıldız golcü 3 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Yeni sezona son şampiyon ve Süper Kupa’nın sahibi olarak başlayan ev sahibi, ünvanına yakışan bir performans grafiği ile yoluna devam ediyor. Nagelsmann ve öğrencileri bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden Gladbach’ı konuk edecek. Ev sahibi galibiyetin favorisi.

Mönchengladbach Namağlup  

Almanya Bundesliga’da ilk 3 hafta geride kalırken, Mönchengladbach 7 puanla sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza attı. Sezon başında göreve gelen Daniel Farke yükselişin en büyük mimarlarından biri olurken, konuk ekip kısa süre içerisinde geçen sezon ki kötü performansını unutturdu. Sezon başlangıcını iç sahada 3-1’lik Hoffenheim galibiyetiyle yapan Gladbach, 2-2’lik Schalke beraberliği ve 1-0’lık Hertha Berlin galibiyetiyle yoluna devam etti. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Farke’nin öğrencileri bu hafta Bayern Münih ile liderlik koltuğu için mücadele verecek. Konuk ekibin lider ile arasında 2 puan fark bulunuyor.  

Bayern Münih – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Bayern Münih – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniel Schlager Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Eric Choupo-Moting ve Leon Goretzka sakat. Mönchengladbach cephesinde ise Lars Stindl’in sakatlığı bulunuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Kingsley Coman, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Ko Itakura, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Florian Neuhaus, Jonas Hofmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Alassane Plea.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, sezonun ilk derbisinde Mönchengladbach’ı rahat bir skorla mağlup ederek liderliğini perçinleyecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.30

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika sonunda mücadeleden kazanan çıkmadı. Bayern Münih yeni sezona 3’te 3 yaparak başlarken, Mönchengladbach karşısında 1 puana razı geldi.