İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.08.2022

27 Ağustos Cumartesi günü sahne alacak olan Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Auxerre – Strasbourg: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 27 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 4. hafta mücadelesinde, Auxerre ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanına konuk olan Auxerre, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atarken, ligin yeni temsilcisi ilk galibiyetini 3. haftada alabildi. Jean-Marc Furlan ve öğrencileri sezona kabus gibi bir başlangıç yaparken, 4-1’lik Lille mağlubiyetinin ardından adım adım performansını ileriye taşımaya başladı. Angers ile 2-2 berabere kalarak yükselişin sinyallerini veren Auxerre, Montpellier karşısında ise ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda Nuno da Costa ve Mathias Autret’in golleriyle galip gelmeyi başardı. Yeni transferler Nuno da Costa ve M’Baye Niang karşılaşmada kırmızı kart görerek, bu hafta cezalı duruma düştüler.  Strasbourg cephesinde yeni sezon puan kayıplarıyla başladı. İlk 3 haftada galibiyeti bulunmayan konuk ekip, Monaco mağlubiyetinin ardından Nice Reims karşısında beraberliklerle yetindi. Nice karşısında 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan konuk ekip, Reims karşısında ise 1-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı. İlk 3 haftada skor üretmeyi başarmasına rağmen galibiyet adına yeterli olamayan Strasbourg cephesinde, yeni transferler Lucas Perrin ve Thomas Delaine düzenli forma şansı bulurken, diğer 4 yeni transfer ise beklenilen katkıyı sağlayamadı. Puan kayıplarına son vermek isteyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan Auxerre karşısına çıkacak. Strasbourg gol adına güven vermeyi başarsa da, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı.  Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 3 haftada geride kalırken, Auxerre ve Strasbourg tüm maçlarda skor üretmeyi başardı. İki takımında gol bulacağını düşünüyorum. 

Lens – Rennes: MS 2, 2.17 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Lens ile ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta alan Rennes karşı karşıya geliyor. 27 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezon heyecanı başlarken, Franck Haise ve öğrencileri 3’lü savunma kurgusuyla sezona start verdi. Ev sahibi 3 haftayı 7 puanla geride bırakırken, ligin en formda takımları arasında yer aldı. 3-2’lik Brest galibiyetinin ardından, Ajaccio deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Lens, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Monaco’yu 4-1’lik skorla mağlup etti. İlk yarıyı 2-1’lik üstünlükle tamamlayan Lens, ikinci yarıda da oyun etkisini kaybetmedi ve skoru 4-1’e kadar getirdi. İlk 3 haftada lider PSG’nin ardından ligin en iyi başlangıçlarından birine imzasını atan Lens cephesinde, Florian Sotoca 3 golle takımın en skorer ismi.  Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Ajaccio’yu sahasında konuk eden Rennes, sezonun ilk galibiyetini 2-1’lik skorla aldı. Martin Terrier ve Baptiste Santamaria’nın golleriyle galibiyete uzanan Rennes, son 9 dakikayı 10 kişi, son 2 dakikayı ise 9 kişiyle tamamladı. Lorient mağlubiyeti ve Monaco beraberliğinin ardından puan kayıplarına son vermeyi başaran konuk ekip, ligin en formda takımlarından Lens karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Sezona başlarken önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Rennes, Arnaud Kalimuendo, Arthur Theate ve Steve Mandanda’dan henüz istediği katkıyı alamadı.  Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Lens, 3 maçlık fikstürden sadece 4 puan çıkarabilen Rennes karşısında galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir. 

Spezia – Sassuolo: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 27 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 3. hafta mücadelesinde, Spezia ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta İnter deplasmanına konuk olan Spezia, şampiyonluğun güçlü adayı karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, hem gol yollarında hem de savunmada yetersiz kaldı. Maç boyunca isabetli şut dahi bulamayan Luca Gotti’nin öğrencileri ilk hafta aldığı 1-0’lık Empoli galibiyetinin ardından düşüşe geçti. Yeni sezonun tek golü Mbala N’Zola’dan gelirken, ev sahibi iki maçta da pozisyon bulmakta zorluk çekti. İç sahada galibiyetlerine devam etmek isteyen Spezia, taraftarı önünde Sassuolo karşısına 3 puan hedefiyle çıkmayı planlıyor.   İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta geride kalırken, Spezia deplasmanına konuk olacak olan Sassuolo 3 puanla yoluna devam ediyor. İlk haftanın en zorlu fikstüre sahip olan Alessio Dionisi ve öğrencileri konuk oldukları Allianz Stadı’nda ezeli rakiplerinden Juventus’a 3-0 kaybetti. Ilk haftada yaptığı bütün hataları geçtiğimiz hafta Lecce’ye karşı telafi eden Sassuolo Mbala N’Zola’nın ilk yarıda attığı tek golle 3 puana uzandı. Yeni sezonun ilk galibiyetini alan Sassuolo’da moraller yüksek. Konuk ekip kazanma alışkanlığını Spezia deplasmanında sürdürmek istiyor.   Taraf bahsinin zorlu olduğu bu mücadelede, galibiyete ihtiyacı olan Spezia ve Sassuolo, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır. İki takımda savunma performanslarıyla güven vermiyor.  

Toplam İddaa Oranı: 4.73

Bets10 Bahis Oranı: 6.64