İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 27.08.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 27 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Milan – Bologna: KGVAR, 1.73 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, yeni sezonda 3. haftaya girilirken sahasında Bologna’yı konuk edecek. 27 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, yeni sezonun ilk 2 haftasından 4 puan çıkardı. Stefano Pioli ve öğrencileri, 4-2’lik Udinese galibiyetinin ardından sezonun ilk derbisinden 1 puanla ayrıldı. Atalanta deplasmanına konuk olan Milan, ilk 30 dakikada rakip kaleye kurduğu baskıdan gol çıkaramazken, savunmada verdiği açıklarla birlikte 1-0 geriye düştü. İkinci yarıda Bennacer’in harika golüyle beraberliği yakalayan ev sahibi, galibiyet golünü bulmayı başaramasa da zorlu Azzurri d’Italia deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı. İlk 2 haftanın etkili takımlarından biri olan Milan, güçlenen kadrosu ve ilk 2 haftada sergilediği futbolla yeniden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor.  Bologna cephesinde yeni sezona kırmızı kartlar damga vurdu. İlk hafta Lazio deplasmanına konuk olan Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, ilk yarıyı Arnautovic’in penaltı golüyle 1-0 önde kapatırken, tam 45 dakika boyunca 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise ilk iç saha maçına Hellas Verona karşısında çıkan Bologna, tekrar Arnautovic ile 1-0 öne geçmeyi başarırken, son 12 dakikasını 10 kişiyle tamamladığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle tamamladı. Yeni sezona puan kayıplarıyla başlayan Bologna, son şampiyon Milan karşısında yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.  İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun 2 haftası geride kalırken, Milan ve Bolonga rakipleri karşısında gol bulmayı başardı. İyi hücum performanslarıyla dikkat çeken iki takımın, bu hafta gollerine devam edeceğini düşünüyorum. 

Juventus – Roma: 2.5 ÜST, 1.74 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi derbisinde Juventus ile Roma kozlarını paylaşacak. 27 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak zorlu mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Juventus yeni sezonda şampiyonluk için Federico Chiesa, Bremer, Filip Kostic, Paul Pogna, Andrea Cambiaso, Angel Di Maria’yı kadrosuna kattı. İlk hafta sahasında Sassuolo’yu konuk eden JUVE, Di Maria’nın tek, Vlahovic’in 2 golüyle 3-0’lık galibiyete uzanırken, ilk puan kaybını ise geçtiğimiz hafta Sampdoria deplasmanında yaşadı. İlk maçtan yeni transferleriyle istediğini alan ev sahibi, ilk deplasman maçında ise aynı etkiyi gösteremedi. Yeni transfer Di Maria ilk maçta galibiyeti getiren isimlerden biri olurken, geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Bremer ve Kostic ikilisi ise Juventus kariyerlerine iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Juventus sezonun ilk derbisinde Roma’yı sahasında konuk edecek. Henüz sezon başı olsa da şampiyonluk yarışında ilk derbi galibiyeti kritik rol oynayacak.  Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. Roma cephesinde sezon başında yapılan Paulo Dybala, Zeki Çelik, Nemanja Matić, Mile Svilar ve Georginio Wijnaldum transferleriyle birlikte şampiyonluğun önemli adayları arasında gösterilirken, rüştünü yeşil sahalarda ispatladı ve önce Salerniitana, ardından Cremoense karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza attı. Sadece 1’er gol bulmasına rağmen, iki maçta da 90’ar dakikanın büyük bir bölümünü rakip yarı sahada oynadı. Gol fırsatlarını cömertçe harcamasına rağmen galibiyet hedefine ulaşan Roma, yeni sezonda çok formda. Sezonun ilk derbisine Juventus deplasmanında çıkacak olan Mourinho ve öğrencileri, deplasmanda kaybetmek istemiyor.  İki ezeli rakip İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk derbisine çıkıyor. İlk 2 haftada iyi performanslar sergileyen Juventus ve Roma’nın, bu hafta skor üreterek mücadelede 2.5 gol barajının aşılmasını sağlayacağını düşünüyorum. 

Cremonese – Torino: MS 2, 2.04 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 3. hafta heyecanı başlarken, Cremonese evinde Torino’yu konuk edecek. İddaa fikstüründe 27 Ağustos Cumartesi günü yer alan karşılaşma, S Sport Plus ekranlarından 19:30 itibariyle naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Cremonese, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Ev sahibi ligin en erken teknik adam değiştiren takımı olurken, Fabio Pecchia’nın yerine göreve Massimiliano Alvini’yi getirdi. İlk haftada Fiorentina ve Roma karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan konuk ekip, hem aldığı sonuçlar hem de sergilediği futbolla güven vermekten çok uzakta kaldı. Cremonese, teknik adam değişikliğine rağmen toparlanmak zorlanacaktır.  İtalya Serie A Ligi’nin 3. haftasında Cremonese deplasmanına konuk olacak olan Torino, ilk 2 haftadan 1 galibiyet, 1 beraberlikle 4 puan topladı. İlk hafta Monza’yı deplasmanda 2-1 mağlup eden Torino, geçtiğimiz hafta ise sahasında Lazio ile golsüz berabere kaldı. İlk 2 hafta kolay bir fikstüre sahip olmasa da, sahadan istediğini alan Ivan Juric’in öğrencileri, Belotti gibi bir yıldızı sezon başı kadrosundan kaybetse de, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. İtalya Serie Ligi’nde yeni sezona çok daha iyi bir başlangıç yapan Torino, ligin yeni temsilcisi Cremonese karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır. 

Toplam İddaa Oranı: 6.14

Bets10 Bahis Oranı: 43.7