İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 27.08.2022

27 Ağustos Cumartesi günü Almanya Bundesliga fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Bayern Münih – Mönchengladbach: H1, 1.30 (iddaa) – 1.46 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da yeni sezonun en iyi başlangıçlarını yapan Bayern Münih ile Mönchengladbach, 27 Ağustos Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Bochum deplasmanına konuk olan Bayer Münih, 3. haftaya 7 gollük galibiyetiyle damga vurdu. Julian Nagelsmann ve öğrencileri, yeni sezona 3’te 3 yaparak başlarken, attığı 15 golle ligin en iyisi. Son şampiyon Frankfurt karşısında 6-1, Wolfsburg karşısında 2-0, son olarak Bochum karşısında 7-0’lık galibiyetlere imza attı. Kısa sürede şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ispatlayan Bayern Münih, Lewandowski’nin yokluğunu Mane ile doldururken, yıldız golcü 3 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Yeni sezona son şampiyon ve Süper Kupa’nın sahibi olarak başlayan ev sahibi, ünvanına yakışan bir performans grafiği ile yoluna devam ediyor. Nagelsmann ve öğrencileri bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden Gladbach’ı konuk edecek. Ev sahibi galibiyetin favorisi. Almanya Bundesliga’da ilk 3 hafta geride kalırken, Mönchengladbach 7 puanla sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza attı. Sezon başında göreve gelen Daniel Farke yükselişin en büyük mimarlarından biri olurken, konuk ekip kısa süre içerisinde geçen sezon ki kötü performansını unutturdu. Sezon başlangıcını iç sahada 3-1’lik Hoffenheim galibiyetiyle yapan Gladbach, 2-2’lik Schalke beraberliği ve 1-0’lık Hertha Berlin galibiyetiyle yoluna devam etti. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Farke’nin öğrencileri bu hafta Bayern Münih ile liderlik koltuğu için mücadele verecek. Konuk ekibin lider ile arasında 2 puan fark bulunuyor.  Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, sezonun ilk derbisinde Mönchengladbach’ı rahat bir skorla mağlup ederek liderliğini perçinleyecektir.

Hertha Berlin – Dortmund: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; İddaa fikstüründe 27 Ağustos Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga’nın 4. hafta mücadelesinde, Hertha Berlin sahasında Borussia Dortmund’u konuk edecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saat 16:30. Hertha Berlin cephesinde Almanya Bundesliga serüveni puan kayıplarıyla başladı. İlk 3 haftadan galibiyet çıkaramayan ev sahibi, yoluna 1 puanla devam ederken zayıf halkalardan biri olmaktan kurtulamadı. Sezon başında göreve Sandro Schwarz’ı getiren ve geçen sezon yaşadığı küme düşme tehlikesinden uzak kalmak isteyen Hertha Berlin, 3 hafta sonunda tekrar düşme adaylarından biri oldu. Deplasmanda Union Berlin ve Gladbach’a kaybeden ekip, iç sahada Frankfurt ile berabere kaldı. Son maçta Gladbach’a karşı skor dahi üretemeyen ev sahibi, toparlanma sinyalleri vermiyor.   Borussia Dortmund evinde kaybetti. Edin Terzic yönetiminde yeni sezona Bayer Leverkusen ve Freiburg galibiyetleriyle başlayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Werder Bremen’e 3-2’lik skorla yenildi ve yeni sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Bremen karşısında 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Dortmund, bitime 10 dakika kala yediği 3 golle birlikte Werder Bremen galibiyetini ellerinin arasından kaçırmış oldu. Konuk ekip ilk 2 haftadaki etkisini Werder Bremen karşısında sürdürmesine karşın tatmin edici bir oyun ortaya koymuş olsa da savunmadaki hatalarla mağlubiyetten kaçamadı. Terzic yönetiminde oyun etkisini sürdüren konuk ekip Hertha Berlin’i deplasmanda mağlup etmek istiyor. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Dortmund, Werder Bremen mağlubiyetiyle yaşadığı şoku üzerinden atmak istiyor. Dortmund’un deplasmanda kazanacağını düşünüyorum.

Leipzig – Wolfsburg: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.50 (intobet) ; 27 Ağustos Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga’nın 4. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Wolfsburg kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Domenico Tedesco’nun Leipzig’i yeni sezonda galibiyetle tanışmadı. Almanya DFB Kupası’nın son sahibi sezonu Süper Kupa ile açarken, ezeli rakibi Bayern Münih’e 5-3’lük skorla boyun eğdi. Ev sahibi adına büyük şok ise Almanya Bundesliga’nın ilk 3 haftasında yaşandı. Stuttgart ve Köln beraberliklerinin ardında geçtiğimiz hafta Union Berlin deplasmanına konuk olan Leipzig, evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü. İlk 3 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, şampiyonluk hedefiyle kapıları açarken bu hedeften çok uzak bir sezon başlangıcı yaptı. Leipzig’in iç sahada galibiyete ihtiyacı var.   Wolfsburg cephesinde ilk 3 hafta performansı hayal kırıklığı yarattı. Sezon başında göreve Niko Kovac’ı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla henüz galibiyet yaşamadı. Ligin açılışını 2-2’lik Werder Bremen beraberliğiyle yapan Wolfsburg, Bayern Münih’e deplasmanda 2-0 kaybetmesinin ardından, Schalke 04 ile sahasında golsüz berabere kaldı. 6 yeni transferle sezon başında kadrosunu güçlendiren ve göreve Niko Kovac’ı getiren Wolfsburg, geçen sezondan itibaren devam eden kötü gidişata henüz çare bulamadı. Bu hafta Leipzig deplasmanına konuk olacak olan Kovac’ın öğrencileri, deplasmanda bu sezon çıktığı tek maçta Bayern Münih’e kaybetti ve dış saha karnesiyle güven vermedi. Almanya Bundesliga’da ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Leipzig, iç sahada kayıplarına son vermeyi başaracak ve taraftar desteğiyle ezeli rakibi Wolfsburg’u mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.57

intobet Bahis Oranı: 3.67