TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Galatasaray İddaa Tahmini 28.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Derbi maçında, Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Trabzonspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 2.31, beraberlik 3.60, Galatasaray kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’ne Veda Ettti

Trabzonspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de ilk 2 haftayı galibiyetler ile geçen Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta sonu Antalyaspor deplasmanında ağır bir yenilgi yaşadı. Rakibine 5-2 kaybettilre ve bu sezon Süper Lig’de ilk kez mağlubiyet yaşadılar. Uzun bir aradan sonra ise kalelerind 5 gol gördüler. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2-1’in rövanşında Kopenhag ile karşı karşıya gelen Abdullah Avcı’nın öğrencileri, rakibi ile golsüz berabere kaldı ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Bu hafta Süper Lig’de Galatasaray’ı konuk edecek Trabzonspor’da Marek Hamsik, Edin Visca, Bruno Peres ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları sürüyor. 

Galatasaray 3 Puan Peşinde 

Galatasaray, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ümraniyespor deplasmanından 3 puan ile dönmüştü. Gomis’in maçın sonlarına doğru attığı golle 1-0 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. Süper Lig’de bu sezon 3 hafta geride kaldı ve Okan Buruk’un ekibinin 2 galibiyet alarak 6 puan topladığını belirtelim. Süper Lig’de ilk ve tek yenilgisini 2. haftada Giresunspor karşısında yaşamışlardı. Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarını ise tek golle kazandılar. Sezona başından buyana Galatasaray’ın skor üretme sıkıntı yaşadığı belli bir durum. Bu hafta Trabzonspor karşısında reaksiyon göstermeliler. Maç öncesinde Galatasaray’da Fredrik Midtsjö ve Leo Dubois’in sakatlıkları sürüyor. 

Trabzonspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Trabzonspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Marek Hamsik, Edin Visca, Bruno Peres ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları sürüyor. Galatasaray’da Fredrik Midtsjö ve Leo Dubois’in sakatlıkları sürüyor. 

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Andreas Cornelius

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Haris Seferovic

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Trabzonspor’un savunma sorunu Galatasaray karşısında da devam edebilir. Trabzon’da 3 gol barajının aşılmasını bekliyorum. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…