TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Galatasaray Bahis Tahmini 28.08.2022

28 Ağustos Pazar akşamı Türkiye Süper Lig sahnesinde yeni sezonun ilk derbi maçı bizleri bekliyor. Trabzonspor evinde Galatasaray‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan mücadeleyi, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Trabzonspor galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.50, Galatasaray galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.94, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Trabzonspor’dan Şampiyonla Ligi’ne Veda

Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu Trabzonspor, Kopenhag engeline takılarak UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine, gruplara bir adım kala veda etti. Danimarka deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Bordo Mavililer, iç sahada skor üretmeyi başaramazken, golsüz beraberlikle birlikte ev sahibinin yeni rotası UEFA Avrupa Ligi oldu. 38 yıl sonra Süper Lig’de şampiyonluk kupasını kaldıran Trabzonspor, Avcı önderliğinde geçen harika sezonun ardından, yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. İstanbulspor ve Hataspor karşısında kalesini gole kapatarak kazanan Karadeniz ekibi, en ağır darbeyi Antalyaspor deplasmanında aldı. Geçen sezondan itibaren ilk kez bir maçta kalesinde 5 gole engel olamayan Trabzonspor’da 5-2’lik mağlubiyet soğuk duş etkisi yarattı. Edin Visca ve Hamsik’in sakatlıklarıyla birlikte güç kaybeden Trabzonspor, derbi galibiyetiyle birlikte yeniden geçen sezon yakaladığı harika havayı arkasına almak istiyor.

Galatasaray Yeni Yıldızlarıyla Galibiyet Peşinde

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde 3 haftadan 6 puan topladı. Sarı Kırmızılılar transferlerine devam ederken, iyi sayılabilecek bir sezon başlangıcına imza attı. Antalyaspor ve Ümraniyespor karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza atan Sarı Kırmızılılar, tek mağlubiyetini ise iç sahada Giresunspor’a karşı aldı. Son  olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray cephesinde moraller yerinde. Geçen hafta oyuna sonradan giren Mertens, kısa sürede takımın en önemli yıldızı olduğunu sergilediği futbolla gösterdi. Son dakikalarda bulduğu golle Ümraniyespor’u mağlup eden Okan Buruk ve öğrencileri, sezonun ilk derbisine 3 puan parolasıyla çıkacak. Sarı Kırmızılılarda yen transferlerin bu hafta daha fazla süre alacağını ve Galatsaray’ın ilk 3 haftadaki performansının üzerine çıkacağını düşünüyorum.

Trabzonspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Trabzonspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor cephesinde Marek Hamsik, Edin Visca, Bruno Peres ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları devam ediyor. Galatasaray takımında ise Fredrik Midtsjö ve Leo Dubois’in sakatlıkları devam ediyor.. 

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Andreas Cornelius.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Haris Seferovic.

İddaa Tahmini

İki takımda yeni sezonda ilk derbi sınavını kazanmak istiyor. Şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Trabzonspor ve Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği zorlu mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum. İki takımında ligin güçlü hücum hatlarına sahipler.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye Süper Lig sahnesinde sezonun ilk derbisi golsüz beraberlikle sona erdi. Sakatlıklarla boğuşan Trabzonspor, ezeli rakibi Galatasaray karşısında bölüm bölüm zor anlar yaşamasına rağmen, kalesinde gole geçit vermedi. Mücadelede 1’er puan bölüşüldü.