Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Augsburg Bahis Tahmini 27.08.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 4. hafta heyecanı yaşanırken, 27 Ağustos Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadelede, Hoffenheim ile Augsburg kozlarını paylaşacak. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

Bets10, Hoffenheim kazanır seçeneğine 1.46, beraberliğe 4.95, Augsburg kazanır seçeneğine ise 6.43 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.46, 2.5 Alt 2.79 oran kazandırıyor.

Hoffenheim Kazanmaya Devam Etti 

Almanya Bundesliga’da yeni sezon Hoffenheim için mağlubiyetle başlarken, Andre Breitenreiter ve öğrencileri son 2 haftada aldığı 3’er gollük galibiyetlerle toparlandı. Gladbach karşısında ilk hafta maça iyi başlasa da 10 kişi kaldıktan sonra 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, 3-2’lik Bochum ve 3-0’lık Bayer Leverkusen galibiyetleriyle yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Bayer Leverkusen deplasmanında Baumgartner, Andrej Kramaric ve Rutter’in golleriyle kazanan Hoffenheim cephesinde, yeni transfer Ozan Kabak, skor katkısına devam etti. Genç savunmacı ilk golün asistini yaparken, 3 hafta sonunda 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Ev sahibinde Leverkusen galibiyetiyle birlikte moraller yerinde. 

Augsburg Evinde Kaybetti 

Augsburg evinde mağlubiyetten kurtulamadı. İç sahada üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, evinde çıktığı tek maçta ise Bayer Leverkusen’i 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Freiburg ve Mainz 05 mağlubiyetlerinden kurtulamayan Augsburg, kalesinde gördüğü 7 gole karşılık rakip filelere 3 gol gönderebildi. Sezon başında göreve Enrico Maaßen’i getiren Augsburg, yeni hocasıyla iyi bir performans grafiği ortaya koyamadı. 

Hoffenheim – Augsburg Maç Bilgileri

Hoffenheim – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Tobias Welz. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Philipp Pentke, Benjamin Hübner ve Angelo Stiller sakat. Augsburg cephesinde ise Felix Uduokhai’nin sakatlığı bulunuyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Kevin Vogt, Robert Skov, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Carlos Gruezo, Ermedin Demirovic.

İddaa Tahmini 

Rakibinden çok daha iyi bir sezon geçiren Hoffenheim, iç sahada yükselen performans grafiğini galibiyetle sürdürecek ve Augsburg engelini kayıpsız geçecektir. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim ilk yarıda Dennis Geiger oldu. Hoffenheim taraftarı önünde tek golle kazandı ve 4. hafta performansıyla bizleri yanıltmadı.