Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Bayer Leverkusen Bahis Tahmini 27.08.2022

Mainz 05 evinde Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 4. hafta mücadelesi 27 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Best10, Mainz 05 galibiyetine 2.74, beraberliğe 3.74, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.44 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.37 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Harika Başladı 

Bo Svensonn ve öğrencileri, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 3 haftanın en iyileri arasında yer aldı. Geçen sezon Avrupa hedefine ulaşamayan ev sahibi, yeni sezonda ise harika başlangıcıyla güven verdi. İlk 3 haftadan 7 puan çıkaran Mainz 05, Bayern Münih’in ardından ligin en formda takımları arasına adını yazdırdı. Bochum ve Augsburg deplasmanlarında kazanan ev sahibi, iç sahada ise Union Berlin ile golsüz berabere kaldı. Tek puan kaybını yoluna namağlup devam eden Union Berlin karşısında yaşayan Mainz 05, 3 maçta 4 gole imza atarken, gollerin 3’ünü Karim Onisiwo kaydetti. Evinde Bayer Leverkusen’i konuk edecek olan Mainz çok formda. 

Bayer Leverkusen Kötü Başladı 

Bayer Leverkusen cephesinde yeni sezon mağlubiyetlerle başladı. Geçen sezon şampiyonluk yarışının içerisinde izlediğimiz konuk ekip, yeni sezonda kadro kalitesini korumayı başarmasına karşın, ilk 3 haftayı mağlubiyetlerle geçirdi. Bochum ile birlikte ilk 3 haftanın en zayıf halkası haline gelen Gerardo Seoane’nin öğrencileri, Dortmund, Augsburg ve Hoffenheim karşısında mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta sahasında Hoffenheim’a 3-0’lık skorla kaybeden Bayer Leverkusen, toparlanma sinyalleri vermedi. Konuk ekip yeni sezonda hem gol sorunu yaşarken, hem de kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlandı. 

Mainz 05 – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Mainz 05 – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Christian Dingert. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Danny Da Costa ve Marcus Ingvartsen sakat. Bayer Leverkusen cephesinde ise Amine Adli, Andrei Lunev ve Karim Bellarabi’nin sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Silvan Widmer, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Jonathan Burkardt.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Edmond Fayçal Tapsoba, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Charles Aranguiz, Jeremie Frimpong, Robert Andrich, Adam Hlozek, Moussa Diaby, Sardar Azmoun, Patrik Schick.

İddaa Tahmini 

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, etkisini sürdürmek isteyen Mainz 05 ve kötü gidişata son vermek isteyen Bayer Leverkusen, karşılıklı goller bulmayı başaracaktır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen sezonun ilk galibiyetini Mainz 05 karşısında aldı. Mücadeleyi tam 9 kişiyle tamamlayan Bayer Leverkusen, 3 puana 3 golle uzandı ve rakibine gol şansı tanımadı.