Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Roma İddaa Tahmini 27.08.2022

İtalya Serie A Ligi derbisinde Juventus ile Roma kozlarını paylaşacak. 27 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak zorlu mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.30, Roma galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.03, 2.5 Alt 1.78 oran kazandırıyor.

Juventus Derbide 3 Puanı İstiyor 

Juventus yeni sezonda şampiyonluk için Federico Chiesa, Bremer, Filip Kostic, Paul Pogna, Andrea Cambiaso, Angel Di Maria’yı kadrosuna kattı. İlk hafta sahasında Sassuolo’yu konuk eden JUVE, Di Maria’nın tek, Vlahovic’in 2 golüyle 3-0’lık galibiyete uzanırken, ilk puan kaybını ise geçtiğimiz hafta Sampdoria deplasmanında yaşadı. İlk maçtan yeni transferleriyle istediğini alan ev sahibi, ilk deplasman maçında ise aynı etkiyi gösteremedi. Yeni transfer Di Maria ilk maçta galibiyeti getiren isimlerden biri olurken, geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı. Bremer ve Kostic ikilisi ise Juventus kariyerlerine iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Juventus sezonun ilk derbisinde Roma’yı sahasında konuk edecek. Henüz sezon başı olsa da şampiyonluk yarışında ilk derbi galibiyeti kritik rol oynayacak. 

Roma’dan İyi Başlangıç 

Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. Roma cephesinde sezon başında yapılan Paulo Dybala, Zeki Çelik, Nemanja Matić, Mile Svilar ve Georginio Wijnaldum transferleriyle birlikte şampiyonluğun önemli adayları arasında gösterilirken, rüştünü yeşil sahalarda ispatladı ve önce Salerniitana, ardından Cremoense karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza attı. Sadece 1’er gol bulmasına rağmen, iki maçta da 90’ar dakikanın büyük bir bölümünü rakip yarı sahada oynadı. Gol fırsatlarını cömertçe harcamasına rağmen galibiyet hedefine ulaşan Roma, yeni sezonda çok formda. Sezonun ilk derbisine Juventus deplasmanında çıkacak olan Mourinho ve öğrencileri, deplasmanda kaybetmek istemiyor. 

Juventus – Roma Maç Bilgileri

Juventus – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Massimiliano Irrati. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Wojciech Szczesny, Paul Pogba, Weston Mckennie ve Angel Di Maria sakat. Roma cephesinde ise Georginio Wijnaldum’un sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini 

İki ezeli rakip İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk derbisine çıkıyor. İlk 2 haftada iyi performanslar sergileyen Juventus ve Roma’nın, bu hafta skor üreterek mücadelede 2.5 gol barajının aşılmasını sağlayacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan dev mücadelede, iki takımda 1’er puana razı geldi. Juventus karşılaşmada Vlahovic ile öne geçerken, Roma ise beraberliği Tammy Abraham ile buldu.