Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Torino Bahis Tahmini 27.08.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde 3. hafta heyecanı başlarken, Cremonese evinde Torino‘yu konuk edecek. İddaa fikstüründe 27 Ağustos Cumartesi günü yer alan karşılaşma, S Sport Plus ekranlarından 19:30 itibariyle naklen yayınlanacak.

Giovanni Zini Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Cremonese galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.40, Torino galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Cremonese Hoca Değiştirdi 

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Cremonese, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Ev sahibi ligin en erken teknik adam değiştiren takımı olurken, Fabio Pecchia’nın yerine göreve Massimiliano Alvini’yi getirdi. İlk haftada Fiorentina ve Roma karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan konuk ekip, hem aldığı sonuçlar hem de sergilediği futbolla güven vermekten çok uzakta kaldı. Cremonese, teknik adam değişikliğine rağmen toparlanmak zorlanacaktır. Cremonese takımında bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor.

Torino Sezona İyi Başladı 

İtalya Serie A Ligi’nin 3. haftasında Cremonese deplasmanına konuk olacak olan Torino, ilk 2 haftadan 1 galibiyet, 1 beraberlikle 4 puan topladı. İlk hafta Monza’yı deplasmanda 2-1 mağlup eden Torino, geçtiğimiz hafta ise sahasında Lazio ile golsüz berabere kaldı. İlk 2 hafta kolay bir fikstüre sahip olmasa da, sahadan istediğini alan Ivan Juric’in öğrencileri, Belotti gibi bir yıldızı sezon başı kadrosundan kaybetse de, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Torino cephesinde karşılaşma öncesi David Zima ve Aleksey Miranchuk’un sakatlığı bulunuyor.

Cremonese – Torino Maç Bilgileri

Cremonese – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Paolo Valeri. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Torino cephesinde ise David Zima ve Aleksey Miranchuk’un sakatlığı bulunuyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Singo, Nemanja Radonjić, Samuele Ricci, Karol Linetty, Antonio Sanabria, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini 

İtalya Serie Ligi’nde yeni sezona çok daha iyi bir başlangıç yapan Torino, ligin yeni temsilcisi Cremonese karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.04

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino deplasmandan galibiyetle dönüyor. Konuk ekip deplasmanda 2 golle kazanırken, Cremonese ise bulduğu tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.