Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Napoli İddaa Tahmini 28.08.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde ilk 2 haftanın lideri olan Napoli, 28 Ağustos Pazar akşamı Fiorentina deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Fiorentina galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.75, Napoli galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.90, beraberliğe 3.18, konuk ekibe ise 1.88 oran veriyor.

Fiorentina Yeni Sezonda Namağlup

İtalya Serie A Ligi’nde geçen sezonu UEFA Konferans Ligi potasının içerisinde tamamlayan Fiorentina, yeni sezon öncesi Dodo, Mandragora, Luka Jovic ve Gollin’i transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, yeni sezonda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, hem İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadan 4 puan topladı hem de UEFA Konferans Ligi gruplarına katıldı. Ligin ilk haftasını 3-2’lik Cremonese galibiyetiyle tamamlayan Fiorentina, geçtiğimiz hafta ise Empoli deplasmanından 1 puanla döndü. UEFA Konferans Ligi’nde ise Twente’yi 2-1 mağlup eden ev sahibi, rövanş maçından aldığı 0-0’lık beraberlikle birlikte tur atladı. Son 2 maçta skor üretmeyi başaramasa da istediği sonuçları alan Fiorentina cephesinde moraller yerinde. Ev sahibi namağlup performans grafiğini ilk 2 haftanın lideri Napoli karşısında sürdürmek istiyor.

Napoli Harika Başladı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta Napoli’nin harika performansını izledik. Sezon açılışını Hellas Verona deplasmanında 5-2’lik galibiyetle yapan  Luciano Spalletti’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise evinde ligin yeni temsilcisi Monza’yı 4-0 mağlup etti. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk için kadrosunu güçlendiren konuk ekip, transfer döneminde Min-jae Kim, Zambo Anguissa, Mathías Olivera, Khvicha Kvaratskhelia, Salvatore Sirigu ve Leo Östigard’ı renklerine bağladı. Khvicha Kvaratskhelia 2 haftada 3 golle dikkat çekerken, savunmayı toparlayan isim ise Fenerbahçe formasıyla yakından tanıdığımız Min-jae Kim oldu. İlk 2 haftanın en iyi performansını sergileyen Napoli, 180 dakika sonunda tam 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Hem savunmasıyla hem de hücum hattıyla sezona fırtına gibi başlayan Napoli, zirvedeki yerini Fiorentina galibiyetiyle korumak istiyor.

Fiorentina – Napoli Maç Bilgileri

Fiorentina – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Livio Marinelli. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Gaetano Castrovilli sakat. Napoli cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Dodo, Lucas Martinez, Nikola Milenkovic, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Luka Jovic, Jonathan Ikone.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Victor Osimhen, Hirving Lozano.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadan 6 puan toplamayı başaran ve 9 golle kazanan Napoli, Fiorentina deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf. Spaletti ve öğrencileri liderlik koltuğundaki yerini koruyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki ezeli rakibin karşı karşıya geldiği mücadeleden gol sesi çıkmadı. Sezona harika başlayan Napoli gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremedi ve üst üste 2 galibiyetin ardından ilk puan kaybını yaşadı.