Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Sampdoria İddaa Tahmini 28.08.2022

S Sport Plus ekranlarından 28 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 3. hafta mücadelesinde, Salernitana ile Sampdoria karşı karşıya gelecek.

intobet, Salernitana galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.25, Sampdoria galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Salernitana Zayıf Halkalar Arasında

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz sezon büyük bir mucizeyi gerçekleştirerek kümede kalmayı başaran Salernitana, yeni sezona mağlubiyetlerle merhaba derken, geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanından ilk puanını aldı ve evine 0-0’lık beraberlikle döndü. Udinese tam 45 dakika boyunca 10 kişi mücadele ederken, ev sahibi Salernitana pozisyon dahi üretmekte zorlandı. İtalya Kupası’nda alınan Parma mağlubiyetinin ardından, Serie A Ligi’nde sezonu 1-0’lık Roma mağlubiyetiyle açan ev sahibi, 3 maçta da rakip fileleri havalandıramadı. Geçen sezon takımı ligde tutmayı başaran Davide Nicola, yeni sezonda ise 3 hafta geride kalırken, takımını toparlamayı başaramadı.

Sampdoria Galibiyet Peşinde

Zorlu Juventus deplasmanında alınan golsüz beraberlik, Sampdoria cephesinde moralleri yerine getirdi. Marco Giampaolo ve öğrencileri açılışı iç sahada 2-0’lık Atalanta mağlubiyetiyle yaparken, geçtiğimiz hafta iç sahada Juventus ile 0-0 berabere kaldı. İlk 2 hafta Serie A Ligi’nin en zorlu fikstürüyle karşı karşıya kalan Sampdoria, istediği sonuçları almayı başaramasa da, ortaya koyduğu futbolla gelecek haftalar için umut verdi. Atalanta maçında sergilediği performansın Juventus karşısında çok üzerine çıkan Sampdoria, yükselen performansıyla Hellas Verona deplasmanında kazanmak istiyor. İlk 2 hafta puan kayıplarıyla geçilse de, Marco Giampaolo ve öğrencilerini mağlup etmek kolay değil. 10 takviyeyle yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren konuk ekip, transferlerin takıma adapte olmasıyla birlikte yükselişe geçecektir.

Salernitana – Sampdoria Maç Bilgileri

Salernitana – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Ivan Radovanovic, Matteo Lovato, Pawel Jaroszynski ve Emil Bohinen sakat. Sampdoria cephesinde ise Manuel De Luca ve Manolo Gabbiadini’nin sakatlığı bulunuyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Federico Fazio, Tonny Vilhena, Ivan Radovanovic, Giulio Maggiore, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Tommaso Augello, Bartosz Bereszynski, Omar Colley, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Abdelhamid Sabiri, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İlk 2 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Sampdoria, geçtiğimiz hafta Juventus maçında sergilediği performansla umut verdi. Konuk ekibin deplasmandan en az 1 puan çıkaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.35

intobet Oranı: 02 (Ç), Oran 1.58

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana’dan 4 gollü galibiyet. Ev sahibi puan kayıplarına Sampdoria karşısında dur derken, attığı 4 gole karşılık rakibine gol şansı tanımadı.