Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Atalanta İddaa Tahmini 28.08.2022

Hellas Verona sahasında Atalanta‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 3. hafta mücadelesi 28 Ağustos Pazar günü sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:30.

intobet, Hellas Verona galibiyetine 4.35, beraberliğe 4.00, Atalanta galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.62, 2.5 Alt 2.29 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Etkisiz Başladı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona 5-2’lik Milan mağlubiyetiyle merhaba diyen Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta Bologna ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Hellas Verona ilk hafta Milan karşısında 1-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı ve dakikalar ilerledikçe oyun temposu düşen ev sahibi, 5-2’lik bozgundan kurtulamadı. Bologna karşısında ise 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan Hellas Verona, son 12 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalan Bologna karşısında mağlubiyetten zor kurtuldu. Transfer hamlelerine ve teknik adam değişikliğine rağmen sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, Atalanta maçı öncesi güven vermekten çok uzakta.

Atalanta Milan’ı Elinden Kaçırdı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona galibiyetle başlayan Atalanta, ilk derbi maçından ise 1 puanla ayrıldı. Transfer döneminde Jérémie Boga, Ademola Lookman ve Ederson takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, deplasmanda aldığı 2-0’lık Sampdoria galibiyetinin ardndan, evinde ezeli rakibi Milan ile 1-1 berabere kaldı. Ruslan Malinovskyi’nin golüyle devreyi 1-0 önde kapatan konuk ekip, skor üstünlüğünü korumayı başaramasa da son şampiyon karşısında iyi bir mücadele sergiledi. İlk haftalarda gol sorunu yaşamayan Atalanta, 180 dakikalık performansıyla ilk 2 haftanın en etkili takımları arasında yer alıyor. Gian Piero Gasperini ve öğrencilerini bu sezon mağlup etmek kolay olmayacak. Atalanta, Sampdoria ve Milan maçında sergilediği futbolun ardından, Hellas Verona deplasmanına favori olarak çıkacak.

Hellas Verona – Atalanta Maç Bilgileri

Hellas Verona – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alessandro Prontera. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Atalanta cephesinde ise Ederson ve Davide Zappacosta’nın sakatlığı bulunuyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Davide Faraoni, Panagiotis Retsos, Darko Lazovic, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Diego Coppola.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Berat Djimsiti, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 hafta geride kalırken, rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, Hellas Verona deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Teun Koopmeiners attı, Atalanta deplasmanda kazandı. Konuk ekip galibiyetlerine hız kesmeden devam ederken, Hellas Verona deplasmanında bizleri yanıltmadı.