Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Stuttgart Bahis Tahmini 28.08.2022

beIN SPORTS 4 ekranlarından 28 Ağustos Pazar akşamı naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 16:30.

RheinEnergie Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Köln galibiyetine 2.09, beraberliğe 3.73, Stuttgart galibiyetine ise 3.38 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Köln Lige Moralli Dönüyor

Köln’ü bu sezon UEFA Konferans Ligi gruplarında izleyeceğiz. Ev sahibi Play Off Turu’nun ilk maçında MOL Fehervar’a kaybederken, rövanş maçını geçtiğimiz hafta deplasmanda 3-0’lık skorla kazandı ve tur atladı. Almanya Bundesliga’da namağlup bir performans sergileyen Köln, Konferans Ligi macerasına hatayla başlarken, hatasını kısa sürede telafi etmeyi başardı. Steffen Baumgart ve öğrencilerinin geçtiğimiz sezon ki etkisin devam ediyor. Takıma yeni katılan golcüler Sargis Adamyan ve Steffen Tigges kısa sürede gol katkısı vermeyi başarırken, evinde Stuttgart’ı konuk edecek olan Köln çok formda. Geçen sezonu Stuttgart’ı iç sahada mağlup ederek 11 yıllık seriye son veren Köln, ezeli rakibi karşısında bir kez daha kazanmak istiyor.

Stuttgart Evinde Kaybetti

Geçtiğimiz hafta sahasında Freiburg’u konuk eden Stuttgart, yeni sezonun ilk mağlubiyetini 1-0’lık skorla aldı. Josha Vagnoman, Konstantinos Mavropanos, Luca Pfeiffer, Juan José Perea ve Hiroki Ito transferleriyle yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiren konuk ekip, 3 hafta geride kalırken henüz maç kazanamadı. Leipzig ve Werder Bremen karşısında geriden gelerek beraberliği yakalayan Stuttgart, Freiburg karşısında ise aynı etkiyi gösteremedi. İlk 2 haftada skor üremeyi başaran konuk ekip, geçen hafta pozisyon dahi bulmakta zorlandı. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Stuttgart, sezona harikulade bir başlangıç yapan Köln karşısına deplasmanda çıkacak.

Köln – Stuttgart Maç Bilgileri

Köln – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Harm Osmers. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Mark Uth sakat. Stuttgart cephesinde ise Enzo Millot, Tiago Tomas, Nikolas Nartey ve Wahidullah Faghir’in sakatlığı bulunuyor.

Köln’nün 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Dejan Ljubicic, Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Mathias Olesen, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Josha Vagnoman, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın ilk 3 haftasında namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Köln, 3 maçtır puan kayıplarına engel olamayan Stuttgart karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.09

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart deplasmanda Luca Pfeiffer’in kırmızı kartıyla 56. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti. Karşılaşmadan kazanan çıkmadı ve iki takımda 1’er puana razı geldi.