Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 28.08.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 4. haftanın kapanış mücadelesi, 28 Ağustos Pazar akşamı, Werder Bremen ile Eintracht Frankfurt arasında oynanacak. Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Werder Bremen galibiyetine 2.44, beraberliğe 3.58, Frankfurt galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.52, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Werder Bremen Tarihi Geri Dönüşle Kazandı

Werder Bremen cephesinde yeni sezon etkili hücum performansıyla başladı. Ole Werner ve öğrencileri ilk 3 haftada namağlup bir performansla karşımıza çıkarken, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. İlk 2 haftayı Wolfsburg ve Stuttgart karşısında 2-2’lik beraberliklerle geçiren ev sahibi, geçtiğimiz hafta bir adım daha ileriye gitti ve konuk olduğu Dortmund deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndü. Werder Bremen karşılaşmada son 10 dakikaya 2-0 geride girerken, Buchanan, Schmidt ve Burke’nin golleri 3-2’lik galibiyeti getirdi. Tarihi bir geri dönüşe imza atan Werder Bremen cephesinde, Niclas Füllkrug ve Oliver Burke ikilisi yeni sezona fırtına gibi başladı. Bayern Münih’in ardından ligin en golcü takımlarından birisi olmayı başaran Werder Bremen, savunmadaki hatalarını golcüleriyle telafi ediyor. Konuk ekip 3 maçın 2’sinde geri dönüşe imzasını attı ve yeni sezonda rüştünü ispatladı.

Eintracht Frankfurt Sezona Kötü Başladı

Oliver Glasner ve öğrencileri için yeni sezon kabus gibi başladı. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, yeni sezona büyük umutlarla başlarken, henüz galibiyetle tanışmadı. UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid engeline takılan konuk ekip, Bundesliga’da ise ilk 3 haftayı 2 puanla kapattı. 6-1’lik Bayern Münih hezimetinin ardından, Hertha Berlin ve Köln karşısında 1-1’lik beraberliklere razı gelen Frankfurt, 3 maçta da skor üretmesine karşın, kötü savunma performansıyla galibiyet hasretini 3 haftaya çıkardı. Yeni sezon öncesi  Jens Petter Hauge, Lucas Alario ve Mario Götze transferleriyle kadrosunu güçlendiren Frankfurt’un, transfer dönemi bitmeden savunmasını güçlendirmesi gerek. İlk 3 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekip, Werder Bremen deplasmanında yeni sezonun ilk galibiyetini arayacak.

Werder Bremen – Frankfurt Maç Bilgileri

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Patrick Ittrich. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Eintracht Frankfurt cephesinde ise Aurelio Buta, Jerome Onguene, Almamy Toure ve Ajdin Hrustic’in sakatlığı bulunuyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Marco Friedl, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Amos Pieper, Mitchell Weiser, Leonardo Bittencourt, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Sebastian Rode, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 3 haftayı skor üreterek geçiren Werder Bremen ve Frankfurt, 4. haftada karşı karşıya gelecek. İki takımında rahatlıkla skor üreteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 7 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Werder Bremen iç sahada attığı 3 gole rağmen mağlup olurken, Frankfurt ise sezonun ilk galibiyetini 4 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.