LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Real Madrid İddaa Tahmini 28.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Sezona 2’de 2 ile başlayan Real Madrid deplasmanda, Espanyol’a konuk olacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Espanyol Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Espanyol kazanır 6.00, beraberlik 4.75, Real Madrid kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış.

Espanyol Evinde Kaybetti

Espanyol, sezona Balaidos’da Celta Vigo maçı ile başlamıştı. Ligin ilk maçında Celta Vigo ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştükleri maçtan 1 puan ile ayrılan Espanyol, geçen hafta ise yokları oynadı. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 2-0 mağlup oldular. Beklenmedik bir mağlubiyet alan Espanyol, geride kalan 2 haftada sadece 1 puan alabildi. Raul De Tomas’ın sakatlığı Espanyol’un hücum gücünü azaltmış durumda. Bu hafta Real Madrid’i konuk edecek Espanyol’da Raul De Tomas ve Adria Pedrosa sakat. Sergio Gomez ise kart cezalısı.

Real Madrid Rahat Kazandı

Real Madrid, La Liga’da fire vermeden yoluna devam ediyor. Ligin ilk haftasında Almeria’ya konuk olan Real Madrid, 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak 3 puanı kapmıştı. Carlo Ancelotti’nin ekibi geçen hafta ise Celta Vigo deplasmanında da galip geldi. Sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan Real Madrid’de moraller yerinde. Son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Carlo Ancelotti’nin ekibi, Villarreal ile liderliği paylaşıyor. Bu hafta ise Espanyol deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Real Madrid’de Rodrygo’nun sakatlığı var.

Espanyol – Real Madrid Maç Bilgileri

Espanyol – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Raul De Tomas ve Adria Pedrosa sakat. Sergio Gomez ise kart cezalısı. Real Madrid’de Rodrygo’nun sakatlığı var.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın favorisi. İlk 2 haftada 6 puan topladılar ve sezona iyi başladılar. Geçen hafta Celta Vigo’yu 4-1 ile geçtiler. Espanyol deplasmanında da kazanırlar ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.29

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.50

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…