LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Valladolid İddaa Tahmini 28.08.2022

İspanya La Liga’da ilk 2 haftada 4 puan toplayan Barcelona iç sahada, Valladolid karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 20.30’da start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Barcelona ve Valladolid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 1.15, beraberlik 8.00, Valladolid kazanır ise 21.00 olarak açıklanmış.  

Barcelona’dan Net Galibiyet

Barcelona, sezona sürpriz bir beraberlikle başlamıştı. Camp Nou’da konuk ettikleri Rayo Vallecano ile yenişemediler ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Geçen hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olan Barcelona, rakibini 4-1 mağlup ederek moral buldu. La Liga’da ilk galibiyetini alan Barcelona’da yeni transfer Robert Lewandowski, 2 gol atmayı başardı. Ansu Fati ve Lewandowski önderliğinde net bir galibiyet alan Barcelona, bu hafta konuk edeceği Valladolid karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da eksik bulunmuyor.

Valladolid’den 1 Puan

Valladolid’in La Liga’da henüz galibiyeti bulunmuyor. Geride kalan 2 haftada 1 puan alabildiler. Ligin ilk haftasında iç sahada konuk ettikleri Villarreal’e 3-0 kaybetmişlerdi. Geçen hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla ile 1-1 berabere kaldılar. Maçın sonlarına doğru öne geçen Valladolid, üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Sevilla deplasmanında alınan beraberlik ile biraz olsun moral bulan Valladolid, bu hafta Barcelona karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Valladolid’de Jawad El Yamiq kart cezalısı. Shon Weismann ise sakat.

Barcelona – Valladolid Maç Bilgileri

Barcelona – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Jawad El Yamiq kart cezalısı. Shon Weismann ise sakat.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın net favorisi. Geçen hafta Anoeta’da Real Sociedad’ı 4-1 mağlup ettiler. İlk 2 haftada 4 puan topladılar. Barcelona’dan yine galibiyet bekliyorum. Camp Nou’da Valladolid’i rahat geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.28

intobet Oranı: H1, Oran 1.44

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…