LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Villarreal Bahis Tahmini 28.08.2022

İspanya La Liga’da Pazar günü 3 maç var. Günün ilk maçında Getafe evinde, Villarreal’i ağırlayacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Getafe ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 4.30, beraberlik tercihinin 3.40, Villarreal galibiyetinin ise 1.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe Kötü Başladı

Getafe, La Liga’da yeni sezona kötü bir giriş yaptı. Ligin ilk haftasında Alfonso Perez’de Atletico Madrid karşısında varlık gösteremeyen Getafe, rakibine 3-0 mağlup oldu. Geçen hafta ise Girona deplasmanında da yokları oynadılar ve rakibine 3-1 kaybettiler. Enes Ünal’ın şık golü, puan almalarına yeterli olmadı. La Liga’da ilk 2 hafta puan alamayan Quique Flores’in öğrencileri, son sıraya demir attı. Bu hafta Villarreal’i konuk edecek Getafe’yi yine zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Getafe’de Damian Suarez sakat. Fabricio Angileri ise kart cezalısı.

Villarreal Lider Konumda

Villarreal’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Atletico Madrid deplasmanına konuk olan Villarral, rakibini 2-0 mağlup etti ve dikkat çekici bir galibiyet aldı. Pino ve Moreno’nun ark arkaya attığı gollerle 3 puanı kaptılar. Lige ise Valladolid deplasmanında aldıkları 3-0’lık galibiyet ile başlamışlardı. İlk 2 haftada kalesini gole kapatan Unai Emery’nin öğrencileri, topladığı 6 puan ile de liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Getafe deplasmanında da kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Villarreal’de Manuel Trigueros’un sakatlığı var.

Getafe – Villarreal Maç Bilgileri

Getafe – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Damian Suarez sakat. Fabricio Angileri ise kart cezalısı. Villarreal’de Manuel Trigueros’un sakatlığı var.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Villarreal, maçın favorisi. Getafe, sezona kötü bir giriş yaptı ve ilk 2 haftada puan alamadı. Kalelerinde ise 6 gol gördüler. Villarreal, geçen hafta aldığı Atletico Madrid galibiyeti ile moral buldu. Bu karşılaşmayı da kazanırlar ve 3’de 3 yaparlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…