TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Hatayspor Bahis Tahmini 28.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün ilk maçı. Antalyaspor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.15’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa ile Hatayspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Kasımpaşa galibiyetine 2.12, beraberlik tercihine 3.75, Hatayspor galibiyetine ise 3.50 verildiğini görüyoruz.

Kasımpaşa Son Sırada

Kasımpaşa’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de 3 hafta geride kaldı ve Kasımpaşa’nın henüz puan alamadığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanına konuk olan Kasımpaşa, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Kasımpaşa’da Sami Uğurlu’nun görevine son verilmişti. Yeni hocası Şenol Can yönetiminde de çıktıkları ilk maçta puan alamadılar. 3 haftayı puansız geçen Kasımapşa, Süper Lig’in son sırasında yer alıyor. Bu hafta iç sahada Hatayspor’u konuk edecek Kasımpaşa’da Tarkan Serbest ve Beın Ouanes’in sakatlıkları sürüyor.

Hatayspor Evinde Kaybetti

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’ya 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de bu sezon 2 maça çıkan Serkan Özbalta’nın ekibi, henüz puan almayı başaramadı. Süper Lig’de oynadıkları 2 maçta Trabzonspor’a 1-0, Gaziantep FK’ya ise 2-1 kaybettiler. Geçen hafta Gaziantep FK karşısında bireysel hatalar maça damgasını vurdu diyebiliriz. Sezona kötü başlayan Hatayspor, bu hafta Kasımpaşa deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyor.

Kasımpaşa – Hatayspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Tarkan Serbest ve Beın Ouanes’in sakatlıkları sürüyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Düşme hattındaki Kasımpaşa’nın ilk 3 haftada puanı ve golü bulunmuyor. Artık reaksiyon göstermeliler. Hatayspor’da ilk galibiyetini arıyor. Taraf bahsi riskli. Savunması sorunlu iki takımın maçında karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…