Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Monaco İddaa Tahmini 28.08.2022

28 Ağustos Pazar günü, Fransa Ligue 1‘in lideri PSG ile Monaco karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak dev mücadeleyi, futbol severler beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleyebilirler. Karşılaşmaya Parc des Princes Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.19, beraberliğe 7.90, Monaco galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.25, 2.5 Alt 3.95 oran kazandırıyor.

PSG’den 3 Haftada 17 Gol

Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftanın en iyisi son şampiyon PSG, 3 haftalık fikstürden 3 galibiyet çıkaran ev sahibi attığı 17 golle Clermont, Montpellier ve Lille’e ağır hezimetler yaşattı. Messi, Neymar ve Mbappe üçlüsü sezona harika başlarken, PSG’ye göreve sezon başında gelen Galtier’in elini güçlendirdi.Son olarak geçtiğimiz hafta Lille deplasmanından 7-1’lik galibiyetle dönen ev sahibi kısa sürede şampiyonluk havasını yakaladı. Sahasında Monaco’yu konuk edecek olan PSG çok formda.

Monaco Sürpriz Peşinde

Geçtiğimiz hafta sahasında Lens’i konuk eden Monaco, taraftarı önünde 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, ikinci yarı Clement ve öğrencileri için tam bir kabusa dönüştü. 90 dakika sonunda 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, 1-1’lik Rennes beraberliğinin ardından Ligue 1 sahnesinde zor günler yaşamaya devam etti. Fransa Ligue 1’de sezonu deplasmanda 2-1’lik Strasbourg galibiyetiyle açan ve geçen sezondan devam eden yenilmezlik serisini 13 maça çıkaran Monaco’da seri Lens karşısında sona erdi. Şampiyonlar Ligi hayallerine PSV karşısında veda ettikten sonra toparlanmakta zorlanan Monaco, ezeli rakibi PSG karşısına moralsiz çıkacak. 3 maçta da kalesini gole kapatamayan konuk ekip, ligin en golcü takımına karşı deplasmanda zorlu bir mücadele verecek. Üst üste puan kayıplarıyla güven kaybı yaşayan Monaco, PSG deplasmanında sürpriz bir galibiyetle toparlanmak istiyor.

PSG – Monaco Maç Bilgileri

PSG – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Bastien. Mücadele Parc Des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Vitinha kart cezalısı. Monaco cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Marco Verratti, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezonun 3 haftası geride kalırken, ev sahibi PSG tüm rakipleri karşısında farklı skorlarla galibiyet hedefine ulaştı. PSG’nin iç sahada konuk edeceği Monaco karşısında rahat galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG’den ilk kayıp. Son şampiyon yeni sezona harika bir başlangıç yaparken, ilk kez Monaco karşısında puan kaybetti. Dev maç 1’er gol ve 1’er puanla sonuçlandı.