Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Brighton Bahis Tahmini 30.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton deplasmanda, Fulham’a konuk olacak. Mücadele saat 21.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Fulham Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Fulham kazanır 2.98, beraberlik 3.40, Brighton kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Fulham’dan İlk Mağlubiyet

Fulham, geçtiğimiz hafa konuk olduğu Arsenal deplasmanından puansız döndü. Aleksandar Mitrovic’in golüyle öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Son 25 dakikalık dlimde 2 gol yiyen Fulham, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon ilk yenilgisini yaşadılar. 3 maç aradan sonra mağlup olan Fulham, bu hafta Brighton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Fulham’da Harry Wilson ve Manor Solomon’un sakatlıkları sürüyor.

Brighton Evinde Kazandı

Brighton, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Pascal Gross’un attığı tek golle Leeds United’ı 1-0 mağlup eden Brighton’da moraller yerinde. Premier Lig’de bu sezon 4 hafta geride kaldı ve Brighton’ın henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Oynadıkları 4 maçta 10 puan toplayan Graham Potter’ın ekibi, lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyor. Bu hafta Craven Cottage’de Fulham’a konuk olacak Brighton’da Jeremy Sarmiento’nu sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Fulham – Brighton Maç Bilgileri

Fulham – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Harry Wilson ve Manor Solomon’un sakatlıkları sürüyor. Brighton’da Jeremy Sarmiento’nu sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Joao Palhinha, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Fulham, bu sezon hücumda üretken. Brighton, geride kalan 4 haftada 10 puan topladı. İki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham, haftayı 3 puan ile kapattı. Brighton’ı 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldılar.