Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Brentford Bahis Tahmini 30.08.2022

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta 2 puan bırakan Brentford deplasmanda, Crystal Palace’a konuk olacak. Karşılaşma sat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Crystal Palace ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Crystal Palace kazanır 2.12, beraberlik 3.60, Brentford kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış. 

Crystal Palace Üstünlüğünü Koruyamadı

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Manchester City deplasmanından puansız döndü. Patrick Vieira’nın ekibi 2-0 öne geçmeyi başardı ama ikinci yarıda Manchester  City’nin yoğun baskısına dayanamadılar ve rakibine 4-2 kaybettiler. Bu sezon Premier Lig’de 4 maçta 4 puan toplayan Crystal Palace, 12. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada Brentford’u konuk edecekler. Maç öncesinde Crystal Palace’de Nathan Ferguson, Jack Butland ve James Tomkins’in sakatlıkları devam ediyor.

Brentford’dan Tek Galibiyet

Brentford, bu sezon Premier Lig’de tek galibiyet alabildi. Ligin 2. Haftasında iç sahada konuk ettikleri Manchester United’ı 4 golle geçtiler. Geçen hafta ise iç sahada konuk ettikleri Everton ile 1-1 berabere kaldıklarını belirtelim. Geride kalan 4 Premier Lig maçında tek galibiyeti bulunan Thomas Frank’ın ekibi, topladığı 5 puan ile 10. Sırada yer alıyor. Bu sezon tek mağlubiyetlerini Cravan Cottage’de Fulham’a karşı aldılar. Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olacak Brentford’da Kristoffer Ajjer, Ethan Pinnock ve Sergi Canos’un sakatlıkları var.

Crystal Palace – Brentford Maç Bilgileri

Crystal Palace – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’de Nathan Ferguson, Jack Butland ve James Tomkins’in sakatlıkları devam ediyor. Brentford’da Kristoffer Ajjer, Ethan Pinnock ve Sergi Canos’un sakatlıkları var.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Crystal Palace, bu sezon 4 maçta tek galibiyet aldı. Savunmada güven vermiyorlar ve üst üste 4 maçtır gol yiyorlar. Brentford’da son 2 deplaman maçında 4 gol buldu. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford, 1 puanı son dakikalarda kurtardı. Wissa’nın golüyle Crystal Palace deplasmanında 1-1 berabere kaldılar.