Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Chelsea İddaa Tahmini 30.08.2022

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı kazanarak geçen Chelsea deplasmanda, Southampton’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak olup Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Southampton ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Southampton galibiyetinin 6.10, beraberlik tercihinin 4.45, Chelsea galibiyetinin ise 1.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Southampton’dan Tek Galibiyet

Southampton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Manchester United’a 1-0 mağlup oldular. Rakibi karşısında önemli pozisyon buldular ama değerlendiremediler. Pemier Lig’de bu sezon 4 hafta geride kaldı ve Southampton’ın tek galibiyeti bulunuyor. Ligin 3. Haftasında King Power’da konuk oldukları Leicester City’i 2-1 mağlup ettiler. Manchester United maçının ardından Chelsea ile karşılaşacak olan Southampton’da eksik bulunmuyor.

Chelsea Zorlanmasına Rağmen Kazandı

Chelsea, geçen hafta zor bir maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Leicester City’i 2-1 mağup ettiler. Connor Gallagher’ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Chelsea, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Premier Lig’de bu sezon 2. Galibiyetini alan Chelsea, puanını 7’ye yükseltti ve 6. Sıraya yerleşti. Bu hafta ise Southampton deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Chelsea’de Connor Gallagher kart cezalısı. N’Golo Kante’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Southampton – Chelsea Maç Bilgileri

Southampton – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Connor Gallagher kart cezalısı. N’Golo Kante’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Sekou Mara

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz

İddaa Tahmini

Chelsea, maçın favorisi. Southampton deplasmanında da kazanırlar ve zirve takibini devam ettirirler. Southampton’ın puan alabileceğini düşünmüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, Southampton deplasmanında puan kaybetti. Sterling’in golüyle öne geçtiler ama sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar.