Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Everton İddaa Tahmini 30.08.2022

İngiltere Premier Lig’de henüz galibiyet ile tanışamayan Everton deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Leeds United Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Leeds United kazanır 2.12, beraberlik 3.60, Everton kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Leeds United Deplasmanda Kaybetti

Leeds United, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Brighton’a konuk olan Jesse Marsch’ın ekibi, ikinci yarıda yediği golle maçı 1-0 kaybetti. Premier Lig’de bu sezon ilk kez bir maçta gol atamadılar. Öte yandan Premier Lig’de yakalamış oldukları 3 maçlık yenilmezlik serisinin de sona erdiğini belirtelim. İlk 4 maçta 7 puan toplayan Leeds United, 5. Sırada yer alıyor. Bu hafta Elland Road’da Everton’ı konuk edecek Leeds United’da Junior Firpo ve Luke Ayling sakat olan isimler.

Everton 4 Maçtır Kazanamıyor

Everton’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Brentford deplasmanına konuk olan Everton, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Anthony Gordon’un golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de ilk 4 haftada sadece 2 puan alabilen Frank Lampard’ın ekibi, düşme hattında yer alıyor. Geride kalan 4 maçın tamamında da kalelerinde gol gördüler. Geçen sezon olduğu gibi savunmadaki zaafiyeler, yeni sezonda da devam ediyor. Bu hafta Everton’da Dominic Calvert Lewin, Abdoulaye Doucoure, Yerry Mina ve Andre Gomes’in sakatlıkları sürüyor.

Leeds United – Everton Maç Bilgileri

Leeds United – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Junior Firpo ve Luke Ayling sakat olan isimler. Everton’da Dominic Calvert Lewin, Abdoulaye Doucoure, Yerry Mina ve Andre Gomes’in sakatlıkları sürüyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

Everton'un ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Yerry Mina, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Dele Alli, Donny van de Beek, Demarai Gray, Salomon Rondon

İddaa Tahmini

Leeds United, maçın favorisi. Bu sahada oynadıkları son maçta Chelsea’yi 3 golle geçmişerdi. Everton, sezona kötü başladı. Henüz galibiyetleri yok. Jess Marsck’ın ekibi, 3 puana yakın olarak taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, yine öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Elland Road’da 1 puana razı oldular.