Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Hellas Verona Bahis Tahmini 31.08.2022

S Sport Plus ekranlarından 31 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 4. hafta mücadelesinde, Empoli sahasında Hellas Verona‘yı konuk edecek.

intobet, Empoli galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.50, Hellas Verona galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Empoli Puan Kayıplarıyla Başladı

Empoli cephesinde alınan üst üste kötü sonuçların ardından sezon başında göreve gelen Paolo Zanetti’nin tahtı erken sallanmaya başladı. Ev sahibi sezona İtalya Kupası 1. Turu’nda SPAL mağlubiyetiyle açarken, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 3 haftayı 2 puanla kapattı. Deplasmanda alınan 1-0’lık Spezia mağlubiyetinin ardından, Fiorentina ile 0-0, Lecce ile 1-1 berabere kalan ev sahibinde, hücum hattı sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Kalesinde gördüğü 2 gole karşılık, sadece Lecce filelerini havalandıran Empoli, yeni sezona 9 yeni transferler girmesine rağmen etkisiz kaldı. Empoli cephesinde Zanetti dönemi kötü başladı.

Hellas Verona Kayıplarla Başladı

Hellas Verona cephesinde Gabriele Cioffi dönemi puan kayıplarıyla başladı. Yeni sezonu teknik adam değişikliğiyle açan Hellas Verona, çıktığı 4 maçtan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. İtalya Kupası’na 1. Tur maçında aldığı FC Bari mağlubiyetiyle veda eden konuk ekip, İtalya Serie A Ligi sahnesinde ise Napoli ve Atalanta’ya kaybederken, Bologna ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bologna mücadeleyi 10 kişi tamamladı ve Hellas Verona mağlubiyetten zor kurtuldu. Bu sezon henüz kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise 3 haftanın 2’sinde havalandırmayı başardı. Galibiyete ihtiyacı olan Hellas Verona, ligde zor günler geçiren Empoli’ye deplasmanda konuk olacak.

Empoli – Hellas Verona Maç Bilgileri

Empoli – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli takımında Nicolo Cambiaghi ve Lorenzo Tonelli sakat. Hellas Verona cephesinde ise Roberto Piccoli’nin sakatlığı bulunuyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Ardian Ismajli, Nedim Bajrami, Filippo Bandinelli, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Mattia Destro, Sam Lammers.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Davide Faraoni, Panagiotis Retsos, Darko Lazovic, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Diego Coppola.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanına üst üste puan kayıplarıyla başlayan Empoli ve Hellas Verona, galibiyet hedefiyle çıkacağı 90 dakikada skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Empoli ve Hellas Verona karşılaşmada 1’er puana razı gelirken, iki takımda beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.