İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.08.2022

30 Ağustos Salı akşamı İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Sassuolo – Milan: MS 2, 1.39 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; Sassuolo evinde Milan’ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 4. hafta mücadelesi 30 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Sassuolo cephesinde İtalya Serie A Ligi’nin ilk 3 haftası 4 puanla geçti. Ev sahibi ilk hafta Juventus’a deplasmanda 3-0 kaybederken, son 2 hafta Lecce karşısında 1-0 kazandı, Spezia deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. Savunmada 3 haftadır önemli açıklar veren ev sahibi, hücum hattında ise etkisini her geçen hafta arttırıyor. Sezon başında Agustín Álvarez, Kristian Thorstvedt, Matheus Henrique, Abdou Harroui, Konradsen Ceide, Riccardo Ciervo ve Andrea Pinamonti’yi kadrosuna katarak hücum hattını yenileyen Sassuolo, 2 haftadır rakiplerine karşı hücum hattında etkili oluyor. Spezia deplasmanında 1-0 öne geçmeyi başaran Sassuolo, son 9 dakika 10 kişi mücadele eden rakibi karşısında 2-2’lik beraberliğe razı geldi. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona harika bir başlangıç yapan son şampiyon Milan, Udinese karşısında 1-0 geriden gelerek aldığı 4-2’lik galibiyetin ardından, ilk puan kaybını Atalanta deplasmanında 1-1’lik beraberlikle yaşadı. Kısa süre içerisinde galibiyetlerine geri dönmeyi başaran Stefano Pioli’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta Bologna engelini 2-0’lık galibiyetle geçti. Leoa ve Olivier Giroud’un golleri konuk ekibe 3 puanı getirirken, Milan’ın yeni sezondaki etkisi devam ediyor. 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekip, geçen hafta ilk kez kalesini gole kapattı. Performansı günden güne ilerleyen Milan, etkisini hafta içi fikstüründe Sassuolo’ya karşı devam ettirmek istiyor. Güçlenen kadrosuyla Milan yeni sezonda güven vermeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçen sezondan itibaren Milan etkisini görüyoruz. Yeni sezona iyi başlayan Milan, Sassuolo engelini deplasmanda kayıpsız geçecektir.

İnter – Cremonese: KGVAR, 1.97 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 30 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, İnter ile Cremonese karşı karşıya gelecek. İnter, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk mağlubiyetini ezeli rakibi Lazio’ya karşı aldı. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, yeni sezona fırtına gibi başlasa da, Lazio deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Sezonu Lecce karşısında 2-1’lik galibiyetle açan İnter, 2. hafta evinde konuk ettiği Spezia karşısında 3-0’lık galibiyetle kazanma alışkanlığını sürdürürken, derbi mağlubiyeti moralleri bozdu. Yeni sezon öncesi Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Bellanova, Correa ve Dimarco transferleriyle elini güçlendiren ev sahibi, savunmada yaşadığı sıkıntılarla ezeli rakibi karşısında etkisiz kaldı. Gol sorunu çekmeyen İnter’in, savunmadaki zafiyetlere kısa sürede çözüm bulacağını düşünüyorum. Ev sahibinde bu sezon hedef geçen sezon kaçan şampiyonluk kupasını kaldırmak. Konuk ekip Cremonese, İtalya Serie A Ligi’ne adapte olmakta zorlanıyor. Ligin yeni temsilcisi ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirirken, aldığı sonuçların yanı sıra sergilediği futbolla da zayıf halkalar arasında yer aldı. Sezona Fiorentina deplasmanında mağlubiyetle başlayan konuk ekip, kayıplarına Roma ve Torino karşısında devam etti. Göreve Massimiliano Alvini’yi getirmesine ve sezon başında 19 transfere imza atmasına rağmen, İtalya Serie A Ligi için ilk 3 hafta yetersiz bir görüntü sergileyen Cremonese, zorlu İnter deplasmanı öncesinde güven vermekten çok uzakta. Mücadelede iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. Ev sahibi İnter ilk mağlubiyetini aldıktan sonra toparlanmak istiyor. Cremonese ise artık kötü gidişata son vermek istiyor.

Roma – Monza: H1, 1.53 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; 30 Ağustos Salı akşamı İtalya Serie A Ligi’nde 4. hafta mücadeleleri sahne alırken, yoluna namağlup devam eden Roma evinde en alt sıradaki Monza’yı konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 21:45. Yeni sezon öncesi Paulo Dybala, Zeki Çelik, Nemanja Matić, Mile Svilar ve Georginio Wijnaldum’u kadrosuna katan Roma cephesinde, son transfer ise tecrübeli golcü Belotti oldu. İlk 2 haftadan 2 galibiyet çıkaran Jose Mourinho ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta çıktığı Juventus derbisinden ise 1 puanla ayrıldı. İlk 2 haftada Salernitana ve Cremonese karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza atan Roma, Juventus deplasmanında ise 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliğe uzandı. İlk 3 hafta savunma etkisiyle dikkat çeken ev sahibi, kalesinde tek golü duran topla gördü. Yeni sezon için çok güçlü bir kadro kuran Roma, iç saha galibiyetlerine ligin yeni temsilcilerinden Monza karşısında devam etmek istiyor. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Udinese’yi evinde konuk eden Monza, Andrea Colpani ile ilk yarıda yakaladığı 1-0’lık üstünlüğü sadece 4 dakika koruyabildi ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele eden konuk ekip, ilk 3 haftayı 3 mağlubiyetle geçirdi. Giovanni Stroppa ve öğrencileri sırasıyla Torino, Napoli ve Udinese’ye kaybetti. Kalesinde gördüğü 8 gole karşılık, 2 kez rakip fileleri havalandıran konuk ekip, sezon başında yaptığı 15 önemli transfere rağmen henüz Serie A Ligi için yeterli olamadı. Monza mağlubiyetlerine Roma deplasmanında son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’ne yeni transferleriyle iyi bir başlangıç yapan Roma, galibiyetlerine Monza karşısında devam edecek ve ligin yeni temsilcisi karşısında 3 puan adına zorlanmayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.18

intobet Bahis Oranı: 6.12